semper Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 oće izgorit ventili? šta šta? auto se ne vozi puno... recimo 500km mjesečno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 cek jel stavljas cijev samo ili pustas zadnji protocni? ja imam cijev umjesto katalizatora i srednjeg samo je ostao zadnji protocni i nikakvih problema nemam vec 10kkm:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 samo cefka :drink: bez ičega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran_182 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 samo cefka :drink: bez ičega Moglo bi ti se dogodit da ti auto nebu isao dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 samo cefka :drink: bez ičega jbga s tim nisam imao iskustva:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Moglo bi ti se dogodit da ti auto nebu isao dobro. tog sam svjestan.. gubitak okretnog momenta.. no ak nije puno nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 U većini slučajeva ispadne OK ako nema dve lambde, prije i poslije kata...Ja mogu na svom iskustvu reći da auto ipak ide mrvicu slabije bez kata kad prijavi grešku, koliko je moj dojam objektivan ne mogu tvrditi, ali se i svaki put poklopi da su mjerenja sa Racechronom bolja bez prijavljene greške... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Moglo bi ti se dogodit da ti auto nebu isao dobro. To je Ford, to ni inače ne ide :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 šta šta? :lol: :lol: daj kani se tih lonaca majketi nego pucaj onaj botunčić vin dizl stajl :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Meni se rasuli Katalizatori i mislim samo cijev ostaviti .... da ne moram kupovat kat-ove bezveze , jel ima to kakvoga efekta ....ostavljam sve kak je i dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 tog sam svjestan.. gubitak okretnog momenta.. no ak nije puno nema veze Nije gubitak okretnog momenta... vec premjestanje okretnog momenta na druge okretaje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 mogu samo reci da kad mi se raspal cjv na uljaz u lonjac, i uz iskre sfrcalo se iza mene i ostao samo stock sitasti rezonator bez ikakvog lonca i katalizatora, da sam u khm par mjeseci kak sam se tako vozio kulturnuo spalio lamelu ntk novu ;P ali se auto navrtavao abnormlano prema ovom poluprotocnom loncu sta je sad gore, i skuzio sam odma da mi je pre mala litraza lonca i da mi guti auto malo ko ne vjeruje, ima bubinjo dokaze na kameri ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 samo cijev do kraja i gas, nasa auta za po njivama su uvijek tako isla :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 probao je frend na cliu. nije dobro isao...a buka je bila neizdrziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Meni se rasuli Katalizatori i mislim samo cijev ostaviti .... da ne moram kupovat kat-ove bezveze , jel ima to kakvoga efekta ....ostavljam sve kak je i dalje vjerovatno bi efekt bio pozitivan posto vozis krametinu iz 90tih ozbiljno makni cat pa probaj, jeftinije nego novi catovi sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ja imo na stojadinu i jedino kaj je riknulo su bubnjici i novcanik zbog kazni od murije e da i krov kad sam iso u pol 5 na poso pa su me ljudi gadali krumpirima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ja imo na stojadinu i jedino kaj je riknulo su bubnjici i novcanik zbog kazni od murije e da i krov kad sam iso u pol 5 na poso pa su me ljudi gadali krumpirima :rofl: nema boljeg nego kad pricas s nekim na mob, a pored tebe ga pocme rastezat lik i nikad kraja :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 vjerovatno bi efekt bio pozitivan posto vozis krametinu iz 90tih ozbiljno makni cat pa probaj, jeftinije nego novi catovi sigurno Ma muci me da ne spali lambdu ili da ona ne popizdi nekaj ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 neznas dok ne probas ako ce ti srat bez kat-a odma ce ti bacit check engine pitaj mozda netko ima bez kata pa kak se njemu ponasa auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 ako ima jednu sondu onda ce raditi normalno, ako ima dvije onda ce najvjerovatnije izbacivati gresku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 kolčko ja vidin covik je pita oce mu izgorit ventili a ne oce auto bucat! i svi ste mu odgovorili auto ce bit bucan. ne semper, nece ti izgorit ventili, i okretni moment ces samo preselit na vise okretaje i da semper sa cjevkom do kraja ce bit abnormalno bucno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Na Lupu imam samo po jedan protočni lonac, a 4 lambde po motoru i sve najnormalnije radi. Čak i ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 neznas dok ne probas ako ce ti srat bez kat-a odma ce ti bacit check engine pitaj mozda netko ima bez kata pa kak se njemu ponasa auto ima samo jedna lambda fala bogu glupo mi je experimentirati sa time i bacat lovu koju imam na druge stvari baciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 samo cefka :drink: bez ičega Nemoj biti glup nakazo... Autu treba backpressure da ide u niskim okretajima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 istina izgubit ćeš večinu momenta na niskim, a dobit ćeš osim strahovite buke ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now