Jump to content

auspuh bez katalizatora i lonaca na atmosfercu...?

Recommended Posts

U većini slučajeva ispadne OK ako nema dve lambde, prije i poslije kata...Ja mogu na svom iskustvu reći da auto ipak ide mrvicu slabije bez kata kad prijavi grešku, koliko je moj dojam objektivan ne mogu tvrditi, ali se i svaki put poklopi da su mjerenja sa Racechronom bolja bez prijavljene greške...

mogu samo reci da kad mi se raspal cjv na uljaz u lonjac, i uz iskre sfrcalo se iza mene i ostao samo stock sitasti rezonator bez ikakvog lonca i katalizatora, da sam u khm par mjeseci kak sam se tako vozio kulturnuo spalio lamelu ntk novu ;P ali se auto navrtavao abnormlano prema ovom poluprotocnom loncu sta je sad gore, i skuzio sam odma da mi je pre mala litraza lonca i da mi guti auto malo ;)

ko ne vjeruje, ima bubinjo dokaze na kameri ;P

Meni se rasuli Katalizatori i mislim samo cijev ostaviti .... da ne moram kupovat kat-ove bezveze , jel ima to kakvoga efekta ....ostavljam sve kak je i dalje

vjerovatno bi efekt bio pozitivan posto vozis krametinu iz 90tih :P

ozbiljno makni cat pa probaj, jeftinije nego novi catovi sigurno

ja imo na stojadinu i jedino kaj je riknulo su bubnjici i novcanik zbog kazni od murije

e da i krov kad sam iso u pol 5 na poso pa su me ljudi gadali krumpirima

:rofl: nema boljeg nego kad pricas s nekim na mob, a pored tebe ga pocme rastezat lik i nikad kraja :rofl:

kolčko ja vidin covik je pita oce mu izgorit ventili a ne oce auto bucat!

i svi ste mu odgovorili auto ce bit bucan.

ne semper, nece ti izgorit ventili, i okretni moment ces samo preselit na vise okretaje i da semper sa cjevkom do kraja ce bit abnormalno bucno

neznas dok ne probas :D

ako ce ti srat bez kat-a odma ce ti bacit check engine

pitaj mozda netko ima bez kata pa kak se njemu ponasa auto

ima samo jedna lambda fala bogu

glupo mi je experimentirati sa time i bacat lovu koju imam na druge stvari baciti

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...