Noci_jr Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 unior kljucevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Raptore , da te pitam , nisam vidio tamo u asortimanu, jel ima aku. odvijač, neki mali kućni mi treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Majstore, koliko dođe set General series GCAI9041 (mirror) ili GCAI9042 (satin)...Može i na PM... Hvala... :thumbsup: Raptore , da te pitam , nisam vidio tamo u asortimanu, jel ima aku. odvijač, neki mali kućni mi treba... Javim ti u ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 ima neko kakvu krokodilku na akciji ili zna di su? ova stupna mi neide pod auto :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Mislim da DOŽIVOTNA GARANCIJA dovoljno govori o kvaliteti alata.:notworthy: da al su definirali sto sve ne pokriva garancija , a to je jedini nacin kako se lomi alat http://www.toptul-tools.com/warnning.htm mislim da je dino Gedore imaju garanciju ala " nema te stvari sto mozes napravit alatu da on pukne osim ak ga ne prepilis " Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 PROXON MOJ PERSONAL DILER ZAGREB BERNI 091 552 3971 reci da ti dao bozo sa kadetom broj... pa pitaj sta god zelis SAMO keš & šarafi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 PROXON MOJ PERSONAL DILER ZAGREB BERNI 091 552 3971 reci da ti dao bozo sa kadetom broj... pa pitaj sta god zelis SAMO keš & šarafi!!!! koja je cijena u odnosu na crom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 ima neko kakvu krokodilku na akciji ili zna di su?ova stupna mi neide pod auto :doh: nema nikakve akcije? frend uzel u pevecu neku za 100kn i već 2 god ko bog...sad kad sam zadnji put gledal je bila 300kn... ja trebam najobičniju da više nemoram auto na daske zapeljavat kad oču neš šerafit:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Mislim da sam vidio u Lidlu za 140 kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 idem po to onda...fakat nemislim s njom niš radit teško... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Javim ti u ponedeljak. Hoće biti šta od tog ponedjeljka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 zna ko di ima ona daska sa kotacima sto je dario spominjao u pocetku topica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ima tu u robnoj, zove se skejt tak da znas pitat kad dodjes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 dodjem u cetvrtak probaj se probudit prije podne da kavu neku okinemo na busterov racun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 dodjem u cetvrtak probaj se probudit prije podne da kavu neku okinemo na busterov racun... Uf ako cemo na busterov onda se dizem i u 11 :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 imam jos oko 100g odozada u espresso aparatu, navali narode haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 da al su definirali sto sve ne pokriva garancija , a to je jedini nacin kako se lomi alat http://www.toptul-tools.com/warnning.htm mislim da je dino Gedore imaju garanciju ala " nema te stvari sto mozes napravit alatu da on pukne osim ak ga ne prepilis " Toptul,nikad cuo,odakle ta firma, Amerika!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 unior kljucevi? bjez od toga... osim ako je proizveden jako davno. neznam kolika je razlika u cijeni, ali ja sav proxxon nabavljam u Gramatu, imaju dosta toga, bas cu uskoro trebat moment kljuc, ak netko ima rabat, to bi bilo super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Unior majka za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Stari Unior. nisu ni sad losi, ali to vise nije to, potrgo sam vec hrpu alata, a skupi su. nije to neka sad moja teorija, to je opce poznato da se unior drasticno pokvario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ja sam proxxon račnu s 2 metra cijevi produžio, doslovno skočio sa svojih cca 75kg na nju, i nije pukla. Još sam bio skeptičan al me bratić uvjerio da ga ne smeta ako strgam jer je službeni alat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Jel moze netko nabavit Proxxon moment kljuc 20-110Nm jeftinije od Gramata? tamo je 720kn Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Probaj u Promotehni:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 oni nemaju Proxxon, imaju Usag, koji je jos bolji, ali vjerojatno i skuplji, a meni je omjer cijena/kvaliteta trenutno of outmost importance. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 POgledajte Gedore u Adria trgovini. Mi smo tamo uzeli kolica kompletna za formulu. Uspjeli smo strgati nešto i odeš samo tamo i zamijeniš za novo... bez pitanja možda koštaju nešto više, al definitvno se isplati. A inače ja sam uspio potrgati dosta toga... recimo ključ 13 viličasti sam odlomio jednu vilicu na starom unioru, par gedora no name sam polomio (račni) itd... al Gedore nisam uspio strgati. Wisent je po meni najbolji omjer cijene i kvalitete, ali su i oni digli cijene u zadnje vrijeme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now