Hans Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Toptul,nikad cuo,odakle ta firma, Amerika!? Kina...imam neki set okasto-viljuškastih ključeva i torxeve od njih....nemam primjedbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 (edited) Inace ima frajer na Mićevcu koji se bavi sa alatom i ima sve zivo... Dizalica 3 tone 750 kn, sa papučicom sa strane. Stalak za slagati motore 450 kn. itd.. Daj molim te neko ime, adresu, tel.. bilo šta. Trebala bi mi dizalica za motor. A telepatija mi je hrdjava nešto ispod 20 stupnjeva vanjske temperature Jel moze netko nabavit Proxxon moment kljuc 20-110Nm jeftinije od Gramata? tamo je 720kn Hvala! PROXON MOJ PERSONAL DILER ZAGREB BERNI 091 552 3971 reci da ti dao bozo sa kadetom broj... pa pitaj sta god zelis SAMO keš & šarafi!!!! Zovi i pitaj donese ti doma šta već trebaš... Ja sam uzeo kod njega za sebe i friendove nekih 10-ak setova.. A Riža (vrlooo oldschool hraweb member ko se sjeća ) je pokupovao pola skladišta od njega Edited February 5, 2010 by meshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Hvala! zovem sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Di ima za kupit neku omanju dizalicu da mogu generalno čišćenje Clia obavit? Dakle <2500kg dizalica, ma čak je i <2000kg dovoljna. Bauhaus? To bi mi bilo idealno pošto trebam neke preparate za čišćenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dux Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 kakvu dizalicu?! krokodilku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 (edited) Briši........ Edited May 11, 2011 by perka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now