Jump to content

Recommended Posts

Posted

ako želiš wurth alat javi mi na pm kaj ti treba ali da te upozorim odmah u startu...kvalitetan alat ali i kvalitetno košta.ovisi kaj ti treba

Složi popis kaj ti treba pa mi pošalji da ti izvadim neku cijenu

Posted
posto su stupne dizalice, rabljeno / novo ?

nove oko 20k kn

rabljene se daju nac u pola cijene

PS tako bilo prije godinu i nes sitno kada sam to istrazivao

• 9 months later...
Posted

Gdje ima "namještaja" za radione?

Konkterno mislim na visoke, čvrste stolove, čvrste police za teške dijelove, ormare i sl.

U Bauhausu ima nešto ali jako slabo...

Posted

Konkterno mislim na visoke, čvrste stolove, čvrste police za teške dijelove, ormare i sl.

To ti najbolje otić nekom stolaru nek ti napravi nacrte sa nosivom željeznom konstrukcijom i zapuni punom daskom, naravno sve po mjeri. Imam jednu preporuku (kvalitetno i povoljno) ako budeš trebao, zovi.

Posted

Da je meni naći "Tona" alat kupio bih ga odmah.

Imam komplet gedora njihov i ima mu preko 25 godina i osim što sam negdje izgubio ručku, za što mislim da nije kriv proizvođač nikakvih tragova trošenja.

Posted

Imas u Drvnom Centru tih ploha, bar ti nije daleko, a mozda mogu i neki popust skemijat, ako ces trebat, javi... ;)

Posted
Ako kupis dobar i kvalitetan alat on ce trajat i trajat. Unior je moja preporuka ako novac nije problem!

potpis, svaki stariji mehanicar svrsava na ime ove firme :thumbup:

Posted

unior je postao SMECE, nema veze sa uniorom od prije 20 godina

u 3 godine strgo sam 4 gedore 15 (1/2")

dvije račne

jedan kruti nastavak

trebam kliokljuc od 0-40nm ako ima ko za prodat, ponude moze na pm

Posted (edited)

Auto Hrvatska, od alata koji tebi treba imaš Unior i Facom, nisu najeftiniji ali se nećeš razočarati.

Najeftinije od dizalica u Auto H. imaš Space koje su ti preimenovani Ravagllioli koji možeš kupiti u Promotehni i koje su malo ispod Nussbauma koji nudi Crom ali u AH imaš Stenhoj koji je vrh ponude ali toliko i košta. U radioni u Radničkoj 182 možeš doći pogledati cijelu paletu proizvoda od svih tipova dizalica, više vrsta balansera, demontirača, optika, jedna ispitna staza, motortestera, ekotestera pa čak i alata.

Ima i rabljenih ali se moraš požuriti zato što jako brzo odlaze :)

Link

Edited by Enkei
Posted
Mali OT, ali koji alat slovi kao najbolji, u "narodnoj klasi"?

Tipa Proxxon i sl.

Radio sam sa Proxxonom, Uniorom, TopToll-om... i jos raznim smecima koja nisu vrijedna spomena.

Sta je Proxxon prozivio tokom godina to su CUDA.. maltretiranja i sadizam cisti bez muke. :D

Dugacki nastavak mi sada vec sluzi kao cekic :D

A kada nesto je gadno zapeceno i nece se odsarafiti da se postavim na trepavice, samo pitam jeli imas proxxon, jer ako nemas necemo ga uspijeti odsarafiti :D

Samo proxxon za mene .. za tu cijenu koja je za njega ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...