Jump to content

Recommended Posts

Posted
Samo da napomenem još jednu stvar:

TopTull mi je pukao drugi put kada sam ga primio u ruku... a treci put kada sam ga primio se spigao, i to na sarafima koje svakodnevno sa proxxonom odsarafljujem vec godinama :D

A kosta (kada sam zadnji put gledao) vise od duplo od Proxxona..

Tako da ga koristim od tada samo za fino sarafljenje - unutrasnjost i sl. :D

Posted
Samo da napomenem još jednu stvar:

To svima piše ali kada ga dođeš reklamirati ustanove grešku od strane korisnika i ništa od garancije :D

Posted
TopTull mi je pukao drugi put kada sam ga primio u ruku... a treci put kada sam ga primio se spigao, i to na sarafima koje svakodnevno sa proxxonom odsarafljujem vec godinama :D

A kosta (kada sam zadnji put gledao) vise od duplo od Proxxona..

Tako da ga koristim od tada samo za fino sarafljenje - unutrasnjost i sl. :D

Ti si uspio i karting tuđi potrgat, tako da me nebi čudilo da i ovo potrgaš...:rofl:

To svima piše ali kada ga dođeš reklamirati ustanove grešku od strane korisnika i ništa od garancije :D

Vjerojatno, ali mi smo onda imali tu sreću da nam nitko još nije došao reklamirati alat. :thumbsup:

Posted
unior je postao SMECE, nema veze sa uniorom od prije 20 godina

u 3 godine strgo sam 4 gedore 15 (1/2")

dvije račne

jedan kruti nastavak

Slazem se, ja sam isto prestao kupovat Unior. Cijena je visoka, a kvaliteta zakurac, to se sve u Sloveniji radi. Nekad davno je to bio THE alat.

Po novom sve od Proxxona ako nadjem, cijena prihvatljiva, do danas jos nisam nista od alata ostetio, a bio je izlozen velikim opterecenjima.

Posted
Slazem se, ja sam isto prestao kupovat Unior. Cijena je visoka, a kvaliteta zakurac, to se sve u Sloveniji radi. Nekad davno je to bio THE alat.

Po novom sve od Proxxona ako nadjem, cijena prihvatljiva, do danas jos nisam nista od alata ostetio, a bio je izlozen velikim opterecenjima.

Koristim Unior svaki dan već 4 godine i samo su papagajke u banani pa koristim Knipexove koje su neusporedivo bolje, sa ostatkom opreme nema nikakvih problema zasada.

Posted
jebl.. vas promotehna i crom ... katastrofa od debila i nestrucnosti

sto se alata tice kupis Snap on i ne mislis na nista

o hebo te , snap on je 2 put skuplji od bilocega, nisam vidio ni jednu komponentu koja je ispod 1000 kuna , ima snap on-a u diapromu.

Posted

mesnih moj 20' let stari unior popisa tvoj proxon a kad ti zasrafim vilicu ... ni kompersor ti ne pomogel da ju odsrafis vise

testirano ;)

kotace ti zasrafim badava ;)

Posted
Gdje ima za kupiti Proxxonovog alata ?

crom , uvoznik , http://www.crom.hr

al opet cepaju s marzama,

ljetos u rovinju sam vidio alat od proxxona jedno 20 % jeftiniji nego u zagrebu u cromu, jos je imao naljepnice na sebi uvoznik crom zagreb.

Posted
jebl.. vas promotehna i crom ... katastrofa od debila i nestrucnosti

sto se alata tice kupis Snap on i ne mislis na nista

to ko da si reko kupiš Rolls Royce i miran si što se tiče auta...pa narvno da bi imo Snap i Rollsa samo kak da ja ovim svojim šljakerima dajem alat kojeg uredno gube (Snap teško da bi strgali)

a što se tiče stručnosti Croma i drugih neznam šta ti ne štima?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...