Raptor6767 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Samo da napomenem još jednu stvar: TOPTUL Professional Tools, unless otherwise specified, are unconditionally guaranteed against defects in materials and workmanship for the life of the tool. We will repair or replace any tool that fails to give satisfactory service, on the condition that the tool has not been abused or modified and that it is returned to an authorized warranty
meshin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Samo da napomenem još jednu stvar: TopTull mi je pukao drugi put kada sam ga primio u ruku... a treci put kada sam ga primio se spigao, i to na sarafima koje svakodnevno sa proxxonom odsarafljujem vec godinama A kosta (kada sam zadnji put gledao) vise od duplo od Proxxona.. Tako da ga koristim od tada samo za fino sarafljenje - unutrasnjost i sl.
Enkei Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Samo da napomenem još jednu stvar: To svima piše ali kada ga dođeš reklamirati ustanove grešku od strane korisnika i ništa od garancije
Raptor6767 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 TopTull mi je pukao drugi put kada sam ga primio u ruku... a treci put kada sam ga primio se spigao, i to na sarafima koje svakodnevno sa proxxonom odsarafljujem vec godinama A kosta (kada sam zadnji put gledao) vise od duplo od Proxxona.. Tako da ga koristim od tada samo za fino sarafljenje - unutrasnjost i sl. Ti si uspio i karting tuđi potrgat, tako da me nebi čudilo da i ovo potrgaš...:rofl: To svima piše ali kada ga dođeš reklamirati ustanove grešku od strane korisnika i ništa od garancije Vjerojatno, ali mi smo onda imali tu sreću da nam nitko još nije došao reklamirati alat. :thumbsup:
Raptor6767 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 trebam kliokljuc od 0-40nm ako ima ko za prodat, ponude moze na pm ima jedino od 0-30 NM i dođe 499kn - 15% = 424,15kn 3/8" 6-30Nm
Gear Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 unior je postao SMECE, nema veze sa uniorom od prije 20 godina u 3 godine strgo sam 4 gedore 15 (1/2") dvije račne jedan kruti nastavak Slazem se, ja sam isto prestao kupovat Unior. Cijena je visoka, a kvaliteta zakurac, to se sve u Sloveniji radi. Nekad davno je to bio THE alat. Po novom sve od Proxxona ako nadjem, cijena prihvatljiva, do danas jos nisam nista od alata ostetio, a bio je izlozen velikim opterecenjima.
Enkei Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Slazem se, ja sam isto prestao kupovat Unior. Cijena je visoka, a kvaliteta zakurac, to se sve u Sloveniji radi. Nekad davno je to bio THE alat. Po novom sve od Proxxona ako nadjem, cijena prihvatljiva, do danas jos nisam nista od alata ostetio, a bio je izlozen velikim opterecenjima. Koristim Unior svaki dan već 4 godine i samo su papagajke u banani pa koristim Knipexove koje su neusporedivo bolje, sa ostatkom opreme nema nikakvih problema zasada.
Marko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jebl.. vas promotehna i crom ... katastrofa od debila i nestrucnosti sto se alata tice kupis Snap on i ne mislis na nista o hebo te , snap on je 2 put skuplji od bilocega, nisam vidio ni jednu komponentu koja je ispod 1000 kuna , ima snap on-a u diapromu.
Lim@ RS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Auuu Unior papige Haha Koje smece, to nije za vjerovat, bacio ih nove cim su me prvi puta ustipnule
meshin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) Gdje ima za kupiti Proxxonovog alata ? Šarafko - Velika Gorica. Za mene su zuper-duper cijene slagali http://www.gradimo.hr/Address/FreeFirm.aspx?firm=12333&%C5%A0ARAFKO Edited November 9, 2009 by meshin
rio_cyber Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 mesnih moj 20' let stari unior popisa tvoj proxon a kad ti zasrafim vilicu ... ni kompersor ti ne pomogel da ju odsrafis vise testirano kotace ti zasrafim badava
Rockatansky Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja 20 godina stari, ali ovdjhe se govori o novom alatu. Ja isto tako imam oko 25 godina stare Tona gedore, i još su ko nove....takve stvari se više ne rade
Marko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gdje ima za kupiti Proxxonovog alata ? crom , uvoznik , http://www.crom.hr al opet cepaju s marzama, ljetos u rovinju sam vidio alat od proxxona jedno 20 % jeftiniji nego u zagrebu u cromu, jos je imao naljepnice na sebi uvoznik crom zagreb.
Marko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Šarafko - Velika Gorica. Za mene su zuper-duper cijene slagali http://www.gradimo.hr/Address/FreeFirm.aspx?firm=12333&%C5%A0ARAFKO ufff kud do velike gorice, pa vise benzina potrosim ...
Seb Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 jebl.. vas promotehna i crom ... katastrofa od debila i nestrucnosti sto se alata tice kupis Snap on i ne mislis na nista to ko da si reko kupiš Rolls Royce i miran si što se tiče auta...pa narvno da bi imo Snap i Rollsa samo kak da ja ovim svojim šljakerima dajem alat kojeg uredno gube (Snap teško da bi strgali) a što se tiče stručnosti Croma i drugih neznam šta ti ne štima?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now