Jandro Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 passat 2007god, jedna prednja je otisla dobila lufta, neradi i osovina se poderala gdje god sam zvao svi pricaju da se nista nemoze ako je osovina poderana dali se gdje moze nabavit takav ulozak ili ima netko negdje tko to moze slozit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 091 1514 028 covijek u puli reparira amortizere/gewinde...ja cu mu nosit svoje kw gewinde.. probaj kontaktirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 meni on radio, amortizer robi, fk gewinde isto dobile lufta na osovini, 800 kn za prednje inace dosta nosimo njemu, dosad je rijesio sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 passat 2007god, jedna prednja je otisladobila lufta, neradi i osovina se poderala gdje god sam zvao svi pricaju da se nista nemoze ako je osovina poderana dali se gdje moze nabavit takav ulozak ili ima netko negdje tko to moze slozit? Ako su tzv jednokomorni amortizeri zaboravi kupi nove imam isti problem sa xyz jedino mi je ostao Turnsek u Ljubljani ako mozda moze dvokomorne svi rade jednoko.orne u Hr nitko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Lowtec je smece i pojede se osovina kod semeringa.. Imamo takve gewinde i isto se jedna procurila.. I nitko nemoze reparirati jer treba druga osovina.. Doslovno zaboravi te gewinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 imao sam lowtec na golfu 4 godine i nikad nesto negativno.. bila prva serija koja je voljela procuriti...druga i novije nisu losi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Meni nisu htjeli priznat pod garanciji, mislim da se firma od koje sam uteo zvsla suto Busnja ili tako nesto. A znam za dosta njih koji su imali isti problem.. Cak su međusobno si sklapali da naprave set.. Npr.. Ja imam negdje doma jednu ispravnu prednju gewindu, golf 4 platforma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandro Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Ajd mi prodaj onda ulozak jedan ispravni mozda su isti... Ima tko broj od auto busnje? Od gazde.. firmu zvao al nist mi nemogu rec bez gazde Ima ga i na forumu nekon, scorpion nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 lowtec...zadnje smece...vise nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ajd mi prodaj onda ulozak jedan ispravni mozda su isti...Ima tko broj od auto busnje? Od gazde.. firmu zvao al nist mi nemogu rec bez gazde Ima ga i na forumu nekon, scorpion nick http://www.myhraweb.com/member.php?654-Scorpion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ajd mi prodaj onda ulozak jedan ispravni mozda su isti...Ima tko broj od auto busnje? Od gazde.. firmu zvao al nist mi nemogu rec bez gazde Ima ga i na forumu nekon, scorpion nick Sutra tokom dana potrazim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jandro Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Sutra tokom dana potrazim.. ajde potrazi obavezno pa javi jel ih planiram slat nekom liku na grobnik koji je reko da moze rijesit bez obzira na sjebanu osovinu, sam sta dost kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 neznam..svakome kojem sam lowtec ugradio se nije zalio..ni nakon par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now