irm Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 E ovako, radi se o ženinom autu, Renault Scenic 1,4 16v, 2003 god. Auto je radio najnormalnije od kad ga žena ima (od 2009)...i onda prije 3-4 mjeseca jednostavno neće upaliti, vergla žena ali ništa... Dođem ja nakon par sati, auto najnormalnije upali. i tako stalno, ženi neće upalit, ja dođem s posla i kresne iz prve da pas mater više, to je trajalo ne znam koliko, odvezao sam auto kod kuma, spojili su ga na comp koji pokazuje da je sve oke... on je nekaj mijenjao i kemijao i ne znam što, dođem po auto, otpeljam ga doma, ujutro žena ide na posao, naravno, auto ne pali.... i sad stoji već par mjeseci ispred kuće jer ženi više ne treba... pokušao sam par puta upaliti ali ništa, vergla ali neće upaliti.... Da li netko od vas zna nekog električara ili ne znam ni sam koga trebam da pregleda i eventualno popravi auto...tako i tako ga mislimo prodavati, pa ne znam da li se uopće isplati popravljat, a predpostavljam da nije neki veći kvar... valjda... auto je u Dubravi kod Garden Malla eto, svaka pomoć je dobrodošla :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 ovak napamet - kod ključa ili, ono što je mom starom bilo kad je kupio kangoo 1.6 16v - loša masa na zadnjoj lampi i zbog toga (vjerovali ili ne) nije htio palit električar Mika ti nije daleko pa zovi ak može doć pogledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Jel ti blinka lampica od el.blokade-kod kljuca? To zna cesto zezat. Inace blizu ti je Štefanek Avenija Dubrava 180, 098231365. Odlicni i ok su sa cijenom. Meni su rijesili bilo koji problem. Edit: Joza me prestigao. Moze biti jos i zavojnica brave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 da, mogao bi bit kljuc, tak je i meni nedavno na Ford Ka, samo vergla. Ako je to, budi oprezan koliko ga verglas, na ovom je aktivirao neki safety feature pa je bilo sranja, srecom uspio rijesit al nije bilo jeftino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Nikakve lampice ne gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 senzor GMT ...masa ...pumpa goriva moze zezat.... kazes verlga cijelo vrijeme al nece kresnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Da...nekad kresne nekad ne. .sad ga nisam dirao 2-3 mjeseca...pokusao neki dan i nece i dalje...ali vergla...pumpa goriva nije...to sam prvo pomislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Senzor GMT zamijeni...oko 150 kuna je Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Jel ti blinka lampica od el.blokade-kod kljuca? To zna cesto zezat. Inace blizu ti je Štefanek Avenija Dubrava 180, 098231365. Odlicni i ok su sa cijenom. Meni su rijesili bilo koji problem. Edit: Joza me prestigao. Moze biti jos i zavojnica brave. Nazvao i budem odfurao auto kod njih da pogledaju... Hvala ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Hrga kakav je to senzor ..ppjma nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Upravo kako je Hrga naveo pogledaj si taj senzor na Renolu oće to hebati, mene na Cliu to zezalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 A sto je to...gdje...nije da se kuzim u to prevec...a i decki budu valjda to pogledali gdje cu ga odvest...ili je ovo tipa zamjenit akumulator? Hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 A neznam di se nalazi na scenicu...na twingu sam ga sam mjenjao...2 serafa M10 i dve zicice...5 min posla...u servisu mi rekli sa izmjenom 350kn (150 senzor) ...u ovlastenom naravno...jebiga Davore guglaj malo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Bum sutra kad dodjem u firmu...hvala svejedno...a sta cu to kuppovat ak nije to? Mislim nismo sigurni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Jesi pogledao osnovne stvari - dal ima iskre i dal se čuje pumpa benzina kad daš kontakt? Ako se cuje pumpa a nema iskre onda je vjerojatno taj senzor radilice. Ako netko ima autodatu da tu stavi shemu motorne instalacije bilo bi lakše to potvrdit. Starom na kangoo je zadnja desna lampa malo cudno radila zbog mase(mislim da samo dok je kocnica stisnuta) pa zbog toga nije htio palit. provjeri sva svjetla iza/naprijed pa ako i tebe nesto od tog zeza mozda imas slican problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 senzor gmt promjeni.zemi orginalni,i dobro ispusi zamasnjak.dok god ide prasina van ni dobro ispuhano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Nece ni danas upaliti..zadnji put sam ga valjda ispraznio malo..akumulator...i gore sve la pice kaj trebaju...nista dodatno... Dex poslat cu ti na fb sliku da tu zakeljis...a danas budem zval vucnu da tam odveze auto....avenija dubrava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Evo slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Meni je baš bilo kontra kad je riknuo senzor, auto je uvijek upalio, ali kad se zgrije samo stane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 A vidi prasine untura. Vidi se da je zenski vozac. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 A stoji vec par mjeseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 Jel ti blinka lampica od el.blokade-kod kljuca? To zna cesto zezat. Inace blizu ti je Štefanek Avenija Dubrava 180, 098231365. Odlicni i ok su sa cijenom. Meni su rijesili bilo koji problem. Edit: Joza me prestigao. Moze biti jos i zavojnica brave. jučer šlepa dopeljala auto kod njih i sad me zovu da je gotov.... senzor radilice, 400 kn... i to je to :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now