Lovrek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jel ima tko bi bio voljan pomoci? Ispraznio mi se akumulator, a moj auto se neda upalit na kleme.... Zahvaljujem
the-rider Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mora upaliti sa kablovima, nabavi jace kablove
Lovrek Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 ne moze... covjek iz servisa pia-e jankomir tako rekao... al nabavio sam punjac, pa cemo vidjet sutra ujutro... hvala
gandi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 (edited) jesi probao upalit auto na kablove ili slijepo vjeruješ tom tipu iz servisa? svaki auto se može upalit na kablove. a opet, u uputstvima za svaki auto piše da nije preporučljivo paliti auto na kablove, nego da se obratiš ovlaštenom servisu da ti upale auto. btw, za cjenu kvalitetnog punjača skoro kupiš novu bateriju. edit: ako ti je u autu 2,0 tdi isti kao u golfu može se upalit na kablove. provjereno Edited February 6, 2009 by gandi
Lovrek Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 probao ga upalit na kleme, sa 2 razlicita kabela, nije islo... zvao tog tipa, kaze da se ne moze... hebiga sad.... aku je na punjacu do sutra ujutro, pa cemo vidjeti kaj bu bilo... i meni je bilo cudno zasto se ne bi mogao upaliti na kleme....
Lim@ RS Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Koji su bili simptomi prilikom paljenja na kleme?
woo Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mora se dat. oš, neš, mora, auto nemre biti tak pametan da zna da mu tih 12V i nešto ampera ne dolazi od akumulatora nego preko 2 žice od drugog...ili onaj ne puni dosta il vam kleme ne valjaju.
Red Devil Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 kak sam ja svog upalio?? mislim isti drek al dobro....... no punjenje akumulatora ti nije pravo rješenje....samo privremeno
Lovrek Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 drugi akumulator je bio iz jeepa, malo jaci od ovog, kleme su ok, uvijek palili druge aute s njima, dosta velkog poprecnog presjeka....
Red Devil Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ne znam....samo znam da ovo kaj se nudi od kablova na našem tržištu je uglavnom smeće i da je najbolje kupiti samo klješta i sam npraviti poštene kablove
Lovrek Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 jutros skinut akumulator sa punjaca, stavljen u auto i upalio je iz prve! hvala svima na pomoci....
Red Devil Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 jutros skinut akumulator sa punjaca, stavljen u auto i upalio je iz prve! hvala svima na pomoci.... nemoj ga voziti 2-3 dana pa ga probaj upaliti....neće...pogotovo ako će biti minus moraš ga svaki dan voziti
Kroky Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 to je seat tony, preskace zupcasti na guranac bolje ti puni aku, da stvarno nebi preskocio na guranac
Misek_Chipsy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ne kuzim kak nebi upalio na kleme kak on zna jel strom dolazi iz njegovog aku ili susjedovog ?
Kroky Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 isto kak zna dal je u faru ledica (pa joj prekine struju skroz) ili obicna zarulja
Misek_Chipsy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 isto kak zna dal je u faru ledica (pa joj prekine struju skroz) ili obicna zarulja nije isto.... auto iskopca struju ledici jer ledica ima puno manji otpor neko zarulja pa on to "skuzi" kao da je u kratkom spoju, iskljuci struju preventivno dok kod aku-a imas 12V stacionarno na aku ....14.4V s upaljenim isto tako drugi auto....i ako kleme stavis spojis paralelno ....(isti napon,sumiraju se struje) a struje koja protece,ovisi o tom kolko trosilo povuce...dakle nema mi logike ... osim da skuzi da je 14.4V a auto ugasen,pa kao nes nevalja,al ono,onda stavljas kleme dok je drugi auto ugasen i opet bi trebao radit...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now