filip00 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 treba mi nova jer je moja pocela strasno pucat, imam 2 pukotine i jutros sam uocio trecu, sutra ujutro zelim otic promijenit sajbu pa ako ima tko neku preporuku...imam vec neka mjesta na pameti ali da cujem prijedlog ako netko ima. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 staklo centar spansko, rade dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 staklo centar spansko, rade dobro kod njih ne idem ni pod razno, em što imam loše iskustvo ja, ima stari, a i imam tip za jefintiniji staklo centar. drugi prijedlozi pliz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ASC Zagorska. 091 3010 547,vlasnik Igor.Pozdravi ga od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 najbolji i sigurno najjeftiniji, na kajzerici su http://www.lausint.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Auto staklo centar JAC, sesvete.. Broj nadjes negdje na netu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 evo onda odmah malo reviewa.... autostaklo u španskom, 1400kn sa ugradnjom....LOL savska cesta 850kn s ugradnjom - prihvatljivo begin kontakt - 750kn s ugradnjom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 najbolji i sigurno najjeftiniji, na kajzerici su http://www.lausint.hr/ lasunit dobro radi samo su malo skuplji .. sqad ne znam .. znam da ima neki sc prema remetincu .. probaj se raspitat za to ..oni su bili dosta povoljni .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walbandon Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 kad se vec spominje staklo, ja sam ove godine doplatio neku policu za stakla, nesto kao kasko za stakla, kod euroherca, 50E....svugdje ima kamiona s kojih prscu kamencici a i nikad ne znas kad ti netko moze razjebat staklo zbog xy razloga...koliko sam shvatio, da si sam razbijes staklo vrijedi, i mozes vise puta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 (edited) AUTO STAKLO "KRISTAL" POSLOVNICE ZAGREB: e-mail: kristal@zg.htnet.hr ZAGREBAČKA 164 SESVETE TEL: 01 292 53 57 FAX: 01 292 53 52 SAVSKA 128 TEL: 01 619 17 21 http://www.kristal.hr/marke/osobni/bmw.htm Preporuka Edited February 7, 2009 by Ikac Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 hvala decki, odlucio sam se za zagorsku, u ponedjeljak u 11 idem na ugradnju. najjeftiniji su, a cini se da ne fusaju previse pa idem tamo pa javim kasnije dojmove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 pokupio sam danas auto s ugradnje... bio sam dakle u zagorskoj, 850kn je na kraju ispala cijena s ugradnjom i PDVom, vjerojatno sam krivo cuo na telefonu. sajba je nordglass, tockice po rubovima i zatamnjena na vrhu. jako sam zadovoljan, a servis je za svaku preporuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 e a kak si ti isao do tam do zagorske po auto mislim,jel to broj 6 tramvaj vozi do tamo hahaha..super su ti napravili sajbu kolko sam ja vidio,a cijena je zakon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now