Fox Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ima dva prednja samoventilirajuca diska 321 mm koji su mi bili na OPC-u i koji su skinuti kad je auto otisao. Diskovi nemaju par tisuca km i stoje mi u radnji vec pet godina i kad sam ih danas otpakirao, uhvatili si boju i koliko vidim samo je povrsinski i dalo bi se posmirglati. Pitao sam za pjeskarenje pa su mi rekli da nemogu na fino tako pa me zanima cime skinuti to efikasno jer nije problem odsmirglati ovo izvana vec prostor izmedju dva diska.. Rado bi ih se rijesio jer su to Tarox G88 diskovi, dakle vrh i stoje mi bezveze i zauzimaju mjesto a placeni su ko suho zlato onda... Svaka informacija dobrodosla . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Kad se stave na auto, par puta zakocis bit ce sjajni ko novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Neka kemija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 Kad se stave na auto, par puta zakocis bit ce sjajni ko novi. kociona povrsina da ali se ce vidjeti ovo udubljeno a kad stavis na fensi auto onda ti nije bas da vidis da izgleda hrdjav . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 kociona povrsina da ali se ce vidjeti ovo udubljeno a kad stavis na fensi auto onda ti nije bas da vidis da izgleda hrdjav . Probaj pitat Kiretu ak ti moze kaj sredit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Oprat antikorozinom i posprejat primerom pa onda ekscentričnom brusilicom sa finim brusnim tipa 600 ili više lagano skinut s kočione površine i to je to...ja sam svoje zimmermane tako zaštitio i nema greške i nisu zahrđali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ja ih operem i stavim malo u solnu kiselinu da počisti ono između u kanaima,dobro operem poslije i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 operi očisti ,pofarbaj sredinu sa temperaturnim crnim vanjsku i unutarnju, stavi ih na auto napravi dva kruga oko kvarta sa malo jacim kocenjem i bit ce sjajni ko novi..ako nemozes ih na auto stavit pitaj kiretu da ti ih lizne da se zasjaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 a zakaj ih ne stavis na ovu astru? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ne pase mu celjust,ako se ne varam. Od opca je veca celjust malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ne pase mu celjust,ako se ne varam. Od opca je veca celjust malo. Retrofit majka. Adapter, celjust, diskovi i evo veselja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 evo zvao Kiretu, bude on rijesio pa da stavim diskove u oglas... hvala na savjetu :thumbsup: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 jos jedno pitanje, obzirom da ce ici u prodaju na njuskalo cim ih ocistim a pasu na sve ove astre h i zafire b sa pet rupa, tko se tu od forumasa bavi time i moze napraviti nove nosace kljesta cisto da znam preporuciti covjeka eventualnom buducem kupcu grazias . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 I to se obrati Kireti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 CNC clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 jos jedno pitanje, obzirom da ce ici u prodaju na njuskalo cim ih ocistim a pasu na sve ove astre h i zafire b sa pet rupa, tko se tu od forumasa bavi time i moze napraviti nove nosace kljesta cisto da znam preporuciti covjeka eventualnom buducem kupcu grazias . Bas radim Drahicu nosače pa slikam kada ce biti gotovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Napisi i cijenu cca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now