Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Branx said:

Ima samo 2 na skladištu - 349kn/kom

Ali alternativa:

Kumho Solus HA31 - 369 kn/kom

Falken AS200 XL - 415 kn/kom

Koji je rok isporuke za jos 2 komada?

Posted (edited)
7 minutes ago, LaCroix said:

Nista, hvala, 4 mi trebaju :) 

Ima alternativa :D

> edit

Eeee veli ako baš hoćeš, ima od drugog dobavljača, ali je cijena 375kn / kom... 3 dana isporuka.

Edited by Branx
  • 1 month later...
Posted

Bok svima,

Molio bih da sve kolege sa neodgovorenim upitima proslijedite frendu koji to radi, Antonio na 091/1110-236, može poziv, SMS, wapp, viber, samo kažete da ste od mene... modeli, cijene, sve odmah dobijete.

Trenutno mi ne može na ovaj način vaditi više kako sam do sada stavljao popise, pa je najbolje direktno s njim, za čim bržu informaciju.

LP

• 2 months later...
Posted (edited)
On 9/4/2018 at 1:05 PM, Branx said:
Bok svima,

Molio bih da sve kolege sa neodgovorenim upitima proslijedite frendu koji to radi, Antonio na 091/1110-236, može poziv, SMS, wapp, viber, samo kažete da ste od mene... modeli, cijene, sve odmah dobijete.
Trenutno mi ne može na ovaj način vaditi više kako sam do sada stavljao popise, pa je najbolje direktno s njim, za čim bržu informaciju.

LP

Ponavljam ovo gore, slobodno za sve upite kontaktirate direktno frenda Antonia - vrhunske cijene, besplatna dostava, sve moguće i nemoguće kombinacije guma, R1 po potrebi.

Antonio 091/1110-236

Edited by Branx
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 9/4/2018 at 1:05 PM, Branx said:
Bok svima,

LP

Ponavljam ovo gore, slobodno za sve upite kontaktirate direktno frenda Antonia - vrhunske cijene, besplatna dostava, sve moguće i nemoguće kombinacije guma, R1 po potrebi.

Antonio 091/1110-236

• 8 months later...
  • 3 weeks later...
Posted
On 10/24/2019 at 11:00 AM, ivwan19 said:

kolega ima kaj 185/60R14, ali ljetne trebam?. Hvala 

On 10/8/2019 at 1:48 PM, plastikman said:

185/60R14 zimske gume me zanimaju

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

On 10/8/2019 at 3:38 PM, Tovar said:

185/65 r15 zimske gume

On 10/24/2019 at 11:00 AM, ivwan19 said:

kolega ima kaj 185/60R14, ali ljetne trebam?. Hvala 

Momci, ponavljam ovo gore, slobodno za sve upite kontaktirate direktno frenda Antonia - vrhunske cijene, besplatna dostava, sve moguće i nemoguće kombinacije guma, R1 po potrebi.

Antonio 091/1110-236

Posted (edited)

Jel neko uzimao? Jesu cijene stvarno vrhunske ili su slične cijenama u Sloveniji?

Edited by Veky
Posted
6 minutes ago, Veky said:

Jel neko uzimao? Jesu cijene stvarno vrhunske ili su slične cijenama u Sloveniji?

Na fejsu u grupi Alu felge i gume kupi.prodaj često stavlja postove, pa pogledaj..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...