Veki Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jel zna netko di ima za kupit navedeno ? one za otvaranje vrata, gepeka i sl. ? ima a3m al su poskupili..skoro 400 kuna dođe komad ??? :blink::rofl: a i ne da mi se zafrkavat s njihovim naruđbama i sl. , distance sam umjesto "3 tjedna" čekao 2 i pol mjeseca.. možda ap-studio ?
the-rider Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 c-mod http://www.c-mod.hr/?section=kategorija&idkat=7 donji set
Veki Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 al to je centralno..ja baš pitam za one "jače" ..jer mi mora sajlu vrata potegnut i vrata otvorit, nekak sumnjam da je ovo dosta jako ? jel probao tko?
the-rider Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja sam na tipu imao za zadnju haubu otvarati, dosta jako potegne to, ja sam imao od renola motoric mi se cini, sad koliko su ovi jaki ne znam
ZOD Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Meni serijski od centralnog otvaraju vrata al nisu dovoljno jaki(nekad neotvore), tak da bi i ja trebao te solenoide stavljat.
Veki Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 pa no , tog se i bojim..nekak mi se dost "tvrda" ta šipka čini..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now