dodo99 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Trebam preporuku za servisera Renaulta, prvenstveno Mégane II (2002–2009) prednost zapadni dio grada, trebam za kolegicu jer je non stop nešto s tim autom... može i na pm... thx
vjeko Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane Tu nek da oglas i proda tak se jedino rijesis francuskih problema jeza me hvata kad cujem u istoj recenici renault i problem ili kvar fala bogu ja sam se clia resil.. i problema naravno
MoschuS Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Belinici definitivno samo su najcesce zatrpani s poslom.
Raptor6767 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Trebam preporuku za servisera Renaulta, prvenstveno Mégane II (2002–2009) prednost zapadni dio grada, trebam za kolegicu jer je non stop nešto s tim autom... može i na pm... thx Auto Slavek. Jankomir.
chorawac Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Brzi, Zdravko se lik zove, u Blatu je. S razlogom ga zovu Brzi. Ak trebaš broj javi se na PM.
JosipZG Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 LOL upoznao sam Brzog :lol: ima moment ključ u laktu, tak bar izgleda kad steže šarafe :lol: prvo ga zategne na "5kg" pa se malo namjesti pa dotegne još 45 stupnjeva :rofl: ali da, kažu da je za mehaniku dobar. šteta pa nema dijagnostike nikakve
dodo99 Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 http://www.njuskalo.hr/auti/renault-meganeTu nek da oglas i proda tak se jedino rijesis francuskih problema jeza me hvata kad cujem u istoj recenici renault i problem ili kvar fala bogu ja sam se clia resil.. i problema naravno :rofl: :rofl: :rofl: Ovo je bio i moj prijedlog... Hvala svima na odgovorima, preporucim i dam brojeve pa nek se dogovara :cice:
File Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Da malo dignem temu, trazim servis za Renault-a u Zagrebu pa ako moze preporuka Jesu i dalje Belinici the place to go? Ako da molim kontakt
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now