drahic Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 (edited) Zadnji desni mi je vec poceo pomalo krcat. Htio bi zamijenit oba zadnja odmah i uzet nesto bolje/jace od originala. Isto tako bi zamijenio za bolje/jace prednje zvucnike. Imate li preporuku gdje kupiti,sto kupiti ? Ugradnja dali moze odmah kod njih biti ? I dali imate popust tamo gdje preporucate? Ne trazim nesto da cu se natjecat u db dragu,nego nesto samo da je bolje od originala . original je 6+1. Jedan sredni,2 visoka,4 klasicna/obicna. Hvala Edited July 14, 2016 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Uzmi neke ulazne zvučnike "poznatijih brand-ova" Pretpostavljam da su ti naprijed 16ice a iza 13ice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 To mi je problem- ne znam. Mislim da su 16ice iza,nisam siguran 100%. Ne znam jel ima negdje kakav katalog. Ili ide posebno po opremi itd.. Oprema je cosmo+ paket, sa dvd navi 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Dupli postovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 jesu koaksijalci ili 2-sistemci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 To ti u ducanima koji prodaju Audio opremu imaju podatke kaj pase u koji auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 (edited) jesu koaksijalci ili 2-sistemci? E jebiga,puno me pitas. U audio u autima se ne kuzim pretjerano... Evo sto sam nasao; naprijed su visokotonci i basevi u vratima,a na zadnjim vratima su srednjotonci..nema predviđeno za visokotonce..centralni na armaturi služi za navigaciju...prednji basevi 16.5 cm i zadnji srednjotonci 13 cm Pa sad.. Prema tome,neku savjet,sto uzeti? Neki best buy,da nije investicija od nekoliko tisuca kuna,a da je bolje i kvalitetnije od originala. Edited July 14, 2016 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 naprijed ti trebaju dvosistemci iza koaksijalci trebaju ti zvučnici sa visokom osjetljivošču reci budžet za prednje i zadnje, pa se da nekaj iskombinirati :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 A zbilja ne znam.. Ne znam niti koliko odprilike mogu ocekivati da bi me kostalo? Obzirom da nemam sub,volio bi da se dobro cuje Naravno,da nije čajna majka.. Da,ja imam visokotonce,u vratima i iza. I na sredini je za navi ocito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Preporuka tko moze odradit sve? Prodaja i ugradnja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Preporuka tko moze odradit sve? Prodaja i ugradnja? Polirko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 nešto ala Hertz Energy uzmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now