Jump to content

Recommended Posts

Posted

ko radi i di je najbrze i kolko love uzimaju...

dali slucajno ima da se moze na autu potokarit ili se bas moraju skidat sa auta... :thumbsup:

auto ima 30tkm malo su zljebove dobili pa da to rjesim kad plocice mecem nove

Posted

ja sam tokario u VEP hidraulici, mislim da dao 200injak kn.. al ne sjećam se..

može ti potokarit na autu ako stane auto na tokarski stroj, inače bi bilo poželjno da skineš.. :D

Posted (edited)

Trese ti pa ides tokarit? Ako su samoventilirajuci tokarenje i nije neka sreca, nakon kratkog vremena opet pocnu tresti... I moras ih skinuti :D LOL Dado :D

Edited by ND4SPD
Posted
ko radi i di je najbrze i kolko love uzimaju...

dali slucajno ima da se moze na autu potokarit ili se bas moraju skidat sa auta... :thumbsup:

auto ima 30tkm malo su zljebove dobili pa da to rjesim kad plocice mecem nove

daj pojasni koja je to 2+2=5 kombinacija sa tokarenjem na autu :drink:

Posted

neznam cuo sam od nekog nemrem se sjetit da mu je na autu tokario :doh:

ma ne tresu mi nego jednostavno imaju žljebove po sebi diskovi pa da skine malo....

Posted

Znači kad stavljaš nove pločice a disk ti je dobar a ima utore od pregrijavanja onda se kod tokara poravnaju,to tri je normalna procedura.

Skine stari sloj i imaš savršeno ravan disk,do novog pregrijavanja!!

Posted

Znači kad stavljaš nove pločice a disk ti je dobar a ima utore od pregrijavanja onda se kod tokara poravnaju,to tri je normalna procedura.

Mislio je na tokaranje na autu, doslovno:rofl:

Posted

malo smo :drink:?

nisi bas skuzio poantu :doh: :P

Posted

Nađi nekoga tko ti može TOKARITI DISKOVE NA AUTU bez da ih skida. Na taj način dobiješ najbolje.

Ponekada se neki dio može lagano iskriviti, a disk kroz kilometre to kompenzira, potokariš disk, a ono još više trese.

Posted
Nađi nekoga tko ti može TOKARITI DISKOVE NA AUTU bez da ih skida. Na taj način dobiješ najbolje.

Ponekada se neki dio može lagano iskriviti, a disk kroz kilometre to kompenzira, potokariš disk, a ono još više trese.

to neka cima ili ??? za tokarenje na autu jer sad vise ni sam neznam dal sam lud ili ne

Posted

Ja u Mazdinom servisu gledao kako tokare disk na autu, skine gumu i umjesto nje nasarafi nekakav strojcek s nozem i sve radi na aut bez skidanja diskova!

Posted
Ja u Mazdinom servisu gledao kako tokare disk na autu, skine gumu i umjesto nje nasarafi nekakav strojcek s nozem i sve radi na aut bez skidanja diskova!

e pa to :thumbsup:

majku vam jebem sta me budalom pravite...... :rofl::rofl: pojma nemate

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...