puki Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ko radi i di je najbrze i kolko love uzimaju... dali slucajno ima da se moze na autu potokarit ili se bas moraju skidat sa auta... :thumbsup: auto ima 30tkm malo su zljebove dobili pa da to rjesim kad plocice mecem nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado_666 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ja sam tokario u VEP hidraulici, mislim da dao 200injak kn.. al ne sjećam se.. može ti potokarit na autu ako stane auto na tokarski stroj, inače bi bilo poželjno da skineš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 (edited) Trese ti pa ides tokarit? Ako su samoventilirajuci tokarenje i nije neka sreca, nakon kratkog vremena opet pocnu tresti... I moras ih skinuti LOL Dado Edited February 10, 2009 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ode po splitu uglavnom uzimaju 50kn po disku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 kod mene isto 50 kn i trebaju bit skinuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado_666 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 velim, ne sjećam se cijene, puno tog su mi slagali tamo, možda i pomješah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ko radi i di je najbrze i kolko love uzimaju... dali slucajno ima da se moze na autu potokarit ili se bas moraju skidat sa auta... :thumbsup: auto ima 30tkm malo su zljebove dobili pa da to rjesim kad plocice mecem nove daj pojasni koja je to 2+2=5 kombinacija sa tokarenjem na autu :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 daj pojasni koja je to 2+2=5 kombinacija sa tokarenjem na autu :drink: neznam cuo sam od nekog nemrem se sjetit da mu je na autu tokario :doh: ma ne tresu mi nego jednostavno imaju žljebove po sebi diskovi pa da skine malo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 daj pojasni koja je to 2+2=5 kombinacija sa tokarenjem na autu :drink: Znači kad stavljaš nove pločice a disk ti je dobar a ima utore od pregrijavanja onda se kod tokara poravnaju,to tri je normalna procedura. Skine stari sloj i imaš savršeno ravan disk,do novog pregrijavanja!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 100 - 120kn tu u Dubravi jedan tokar koji nama vec godinama radi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lego Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 daj pojasni koja je to 2+2=5 kombinacija sa tokarenjem na autu :drink: Znači kad stavljaš nove pločice a disk ti je dobar a ima utore od pregrijavanja onda se kod tokara poravnaju,to tri je normalna procedura.Skine stari sloj i imaš savršeno ravan disk,do novog pregrijavanja!! Mislio je na tokaranje na autu, doslovno:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Znači kad stavljaš nove pločice a disk ti je dobar a ima utore od pregrijavanja onda se kod tokara poravnaju,to tri je normalna procedura.Skine stari sloj i imaš savršeno ravan disk,do novog pregrijavanja!! malo smo :drink:? nisi bas skuzio poantu :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 malo smo :drink:? nisi bas skuzio poantu :doh: Nije malo nego sam totalno u qurzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Nađi nekoga tko ti može TOKARITI DISKOVE NA AUTU bez da ih skida. Na taj način dobiješ najbolje. Ponekada se neki dio može lagano iskriviti, a disk kroz kilometre to kompenzira, potokariš disk, a ono još više trese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Nađi nekoga tko ti može TOKARITI DISKOVE NA AUTU bez da ih skida. Na taj način dobiješ najbolje. Ponekada se neki dio može lagano iskriviti, a disk kroz kilometre to kompenzira, potokariš disk, a ono još više trese. to neka cima ili ??? za tokarenje na autu jer sad vise ni sam neznam dal sam lud ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ima navodno u AK siget uređaj koji tokari na autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 na disku piše minimalna debljina. Čim je tanja počne tresti pri jačem kočenju. Barem meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 donesi ih tu kod mene i dam ti ih ja na tokarenje ostaviš 100 kn dećkima za cugu e da al ih obavezno donesi bez auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ja tokarim po 50 kn 1 kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado_666 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ja tokarim po 50 kn 1 kom jel to cijena za tokarenje na autu ili ako skine disk :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ja ne znam kak mislie zgurat cijeli auto u tokarski stroj .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ja u Mazdinom servisu gledao kako tokare disk na autu, skine gumu i umjesto nje nasarafi nekakav strojcek s nozem i sve radi na aut bez skidanja diskova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado_666 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ja ne znam kak mislie zgurat cijeli auto u tokarski stroj .... ti si bar strojar, i ne znaš vid mrcine :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Ja u Mazdinom servisu gledao kako tokare disk na autu, skine gumu i umjesto nje nasarafi nekakav strojcek s nozem i sve radi na aut bez skidanja diskova! e pa to :thumbsup: majku vam jebem sta me budalom pravite...... :rofl::rofl: pojma nemate Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Ja ne znam kak mislie zgurat cijeli auto u tokarski stroj .... pa kad diplomiras budes saznao :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now