BaGy Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 uglavnom posto mi treba vozacev i suvozacev airbag...nije mi jasno jel mi treba i centralina?? ili se to moze samo resetirat? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ako si imao sudar i air-bagovi su se otvorili onda da...treba ti nova centrala air-baga (bar je tako u Fiat grupi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 ako si imao sudar i air-bagovi su se otvorili onda da...treba ti nova centrala air-baga (bar je tako u Fiat grupi) hmmm....zato jer mi je lik reko da ima 20 vrsti centralina i da ne pase svaka na auto :doh:...opet sam nesto cito da se moze komp resetirat, samo nisam siguran pa ako itko zna za VW bio bi zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Mislim da se neda resetirat..a ako ti trebaju i airbagi (valjda ne mislis biti bez njih) onda uzmes komplet sa centralinom i nema ti kaj ne pasat. PS.ako ces trebat mogao bi ti rijesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Mislim da se neda resetirat..a ako ti trebaju i airbagi (valjda ne mislis biti bez njih) onda uzmes komplet sa centralinom i nema ti kaj ne pasat. PS.ako ces trebat mogao bi ti rijesit hmmm...naso sam airbagove za 200€(voz. i suvoz.)...i veli mi lik da trebam vidjet koju centralinu imam pa da se po tom broju moze znat koju da uzmem...iskreno...nemam pojma jel to istina :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 ovo sam naso..samo ne znam tko se u HR bavi time http://www.dijagnostika.com/vw%20airbag%20reseter%2030.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ovo sam naso..samo ne znam tko se u HR bavi timehttp://www.dijagnostika.com/vw%20airbag%20reseter%2030.html Ha gle i to sam cuo.. Ejjj, ajde se javi Kerabeku sa foruma il pogledaj njegove topice.On je to rijesavao al se ne sjecam raspleta:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Ha gle i to sam cuo..Ejjj, ajde se javi Kerabeku sa foruma il pogledaj njegove topice.On je to rijesavao al se ne sjecam raspleta:thumbsup: evo sad zvao..ugl..moze se centralina reparirat(reprogramirat)...ne mora se nova kupovat...javim jos kako i sta tako da ce drugima dobro doc ako im bude trebalo :thumbsup: Lazo..hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 evo sad zvao..ugl..moze se centralina reparirat(reprogramirat)...ne mora se nova kupovat...javim jos kako i sta tako da ce drugima dobro doc ako im bude trebalo :thumbsup:Lazo..hvala Eto super..No frx,xxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingara Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 istina... može... uglavnom treba eprom odlemit i stavi tu programator... ali ide to... ima ljudi koji se tim bave kod nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 ugl...da javim... centralinu sam sredio..i decki su ponistili gresku..no sad se javila druga greska...bocni senzori u sicu...meni sad majstor kaze da su se senzori aktivirali...ali nisu iskocili jer nije udaren bocno :huh: kao sad treba zamjenit i te senzore pa ponovno ponistavanje greske da bi to sve radilo..ima li itko s time iskustva?? malo mi to cudno :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ko ce ga znat, meni je prekjucer bacio gresku airbagova iz cista mira, apsolutno nista nije dirano ni udareno. Jucer rjesili u zubaku, prdnuo neki senzor sam od sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 eto danas nabavio dva nova "crash" senzora za bocne airbagove ... mali komad plastike koji nov u zubaku dode 900kn/kom...znaci zajedno 1800kn za dva komada plastike :doh: hvala Bogu pa u VAG grupaciji sve isto pa sam sa škode skinuo dva komada...cijena 300kn sad jos samo reset svega..i onda je to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now