Gabre Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Presao na zimski set! Tip top Sent from my TAG Heuer Link mobile phone koliko vremenski imas voznje (ili ukupno puta) iz uk di vec jesi do zagreba? dobra golfina :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Novi kolega u firmi na probnom roku Trazi da ti stave neki noviji i koji ima povrat. Ovaj brio 200 se prestao proizvoditi pocetkom 2000. I ako je espreso verzija nece sastaviti 10 dana da radi ispravno + tako su mu glupo napravljeni odpadni spremnici da zasmrdi cijelu prostoriju ako se ne obilazi svakih 4-5 dana. Trazi colibri espreso, brio 300, rhea vendor xm ili xs. Tim redom. Ili kupi sam i zaradjuj koju kunu sa strane. Uputiti cu te gdje uzimati sirovine a moji decki ti mogu pogledati aparat svaki put kad su u zg, naravno besplatno kao i svim kolegama Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Taj krade lovu..kod nas bio par dana ) Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Taj krade lovu..kod nas bio par dana ) Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk Eto da i ne spominjem da ima prastare rns ili mei zetonjere koje su za kurac i zaprasuju se dodatno iznutra od samog aparata. Prije 15 godina ga je pregazilo vrijeme, nisam ni znao da ga jos uvijek netko instalira na lokaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 @Gabre - 1665km TOTAL Od kad sidjem sa trajekta u Francuskoj do dvorista u ZG mi je rekord 9.5h ( 1430km ) Drugi sljedeci rekord mi je 10.5h Inace neko ustaljena konstanta je oko 12.5 do 13.5 sati voznje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 @Gabre - 1665km TOTAL Od kad sidjem sa trajekta u Francuskoj do dvorista u ZG mi je rekord 9.5h ( 1430km ) Drugi sljedeci rekord mi je 10.5h Inace neko ustaljena konstanta je oko 12.5 do 13.5 sati voznje. Bogme ga ne sparas to je jako visoki prosjek brzine, a moras stat i pisat i jest malo negdje izmedju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Bogme ga ne sparas to je jako visoki prosjek brzine, a moras stat i pisat i jest malo negdje izmedju Ima i ona metoda iz, cini mi se, glup i gluplji Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Bogme ga ne sparas to je jako visoki prosjek brzine, a moras stat i pisat i jest malo negdje izmedju Pa lad stanem tocit, zastekam pistolj i za to vrijeme brzinski iza kamiona ili grma idem istrest frulu. Vlazne maramice u autu. Kad placam gorivo vec unaprijed znam sto mi se jede/pije i to je to. Nema onog razvlacenja po odmoristima, restoranima i gubljenja vremena osim kad je npr 15.7. I Kad cijela europa ide na more i kad ti je jasno da zurba nece dovesti nigdje pa si ond dam oduska i putujem po 15-6-7 sati ali stojim jedem pijem i zjkam usput.. Ugl meni je svaki put iznova fora i zanimljiv. Gledam to kao utrku tour de europe, pit stop i pun gas dalje. Sent from my TAG Heuer Link mobile phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Ugl meni je svaki put iznova fora i zanimljiv. Gledam to kao utrku tour de europe, pit stop i pun gas dalje. Sent from my TAG Heuer Link mobile phone Cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Pa lad stanem tocit, zastekam pistolj i za to vrijeme brzinski iza kamiona ili grma idem istrest frulu. Vlazne maramice u autu. Kad placam gorivo vec unaprijed znam sto mi se jede/pije i to je to. Nema onog razvlacenja po odmoristima, restoranima i gubljenja vremena osim kad je npr 15.7. I Kad cijela europa ide na more i kad ti je jasno da zurba nece dovesti nigdje pa si ond dam oduska i putujem po 15-6-7 sati ali stojim jedem pijem i zjkam usput.. Ugl meni je svaki put iznova fora i zanimljiv. Gledam to kao utrku tour de europe, pit stop i pun gas dalje. Sent from my TAG Heuer Link mobile phone Uvijek ides istom rutom ili saras Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Pa lad stanem tocit, zastekam pistolj i za to vrijeme brzinski iza kamiona ili grma idem istrest frulu. Vlazne maramice u autu. Kad placam gorivo vec unaprijed znam sto mi se jede/pije i to je to. Nema onog razvlacenja po odmoristima, restoranima i gubljenja vremena osim kad je npr 15.7. I Kad cijela europa ide na more i kad ti je jasno da zurba nece dovesti nigdje pa si ond dam oduska i putujem po 15-6-7 sati ali stojim jedem pijem i zjkam usput.. Ugl meni je svaki put iznova fora i zanimljiv. Gledam to kao utrku tour de europe, pit stop i pun gas dalje. Sent from my TAG Heuer Link mobile phone Jel ti i onaj nas od 26h bio zanimljiv Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 to je stvarno dobar prosijek meni u zadnje vrijeme zanstvena fantastika doci ispod 9-10h do Stuttgarta,a ima samo 850km Njemacku vozim brzo,ali Austriju sporo zbog kazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Ja odradim Basel - Rijeka za ispod 7h voznje kad nema guzve. 7:30h s 3 stajanja, tankiranjem itd, kroz svicu imam 270km i idem max 125kmh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Meni je rekord 6:25 izlaz berlin -macelj uz sve slike koje su mogle bit Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 to je stvarno dobar prosijek meni u zadnje vrijeme zanstvena fantastika doci ispod 9-10h do Stuttgarta,a ima samo 850km Njemacku vozim brzo,ali Austriju sporo zbog kazni. Evo ni Munchen nije nista bolji u zadnje vrijeme a jos je blize. Srecom pa ga ja obilazim pa nije strasno ali preko Passau nula bodova. Ja se Austriju krumpam svaki put kad idem jer "smanjim" na 160 kroz nju a evo vec nekoliko puta sam ih vidio kako laserom pucaju sa strane ceste, srecom uvijek neki prejeb kamion, ovo ono i nisu me kefnuli..al kad budu bit ce zanimljivo. A tu di pucaju je sigurno i 100 ogranicenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 to je onaj IGL,tu su kazne abnormalne. iskreno ne daje mi se kazne za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 Ekipa možete li otovoriti neki topic za EU rekorde a admina molim da prebaci ove postove tamo thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Neki piju Red bull a neki Castrol :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Kaze samo mi malo dopumpajte gume i jurim dalje hehe Karmann Ghia legenda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 AKCIJA NOKIAN WR A4 225/40R18 92V XL 999kn komad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOC 323 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Riješio zimske dns, uredno, brzo i povoljno.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 28, 2016 Author Share Posted November 28, 2016 Dobar glas se daleko cuje, dosli nam Argentinci i Englez Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Hahh gle ovog u bmw-u koja rezerva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Sirotinja ni za CiC nema.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 Počastite svoga limenoga ljubimca sa best buy ovjesom na tržištu. AP u ponudi ima gewinde,kitove amortizeri i opruge te samo opruge za spuštanje vozila. http://www.ap-sportsuspensions.com/shop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now