GoranE46 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Da nije tako nerazumno takve stvari po cesti probavat, cisto bi iz znatizelje isao vidjet kako se suv naginje Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 lako za to kaj se suv naginje, veca fora je gledat trkaca kak mu lete amortizeri kroz haubu nakon 10og lezeceg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 A da, ak ne pusta po lezecima, ima da ga nema Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Ajme sta vi pricate... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Dan danas garantiram da podsljemensku kruznu stazu (britanac-pantovcak-sestine-zvijezda-cmrok-tuskanac-nazorova-britanac) brze otpeljam sa suv-om nego bilo koji "trkac" potpisujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 normalno posebno ak je suv neki X5M ili slično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Ajme sta vi pricate... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Skoluj ih malo... Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 normalno posebno ak je suv neki X5M ili slično Ne, X5M bi tu opet bio sporiji. Tu se sve svodi na let preko milijuna ležećih, najbrže je išlo s Tiguanom na 215/65/16 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Cestu koju znaš napamet ćeš sigurno brže odvesti s tačkama od nekog ko je ne zna....a ovo s SUV vozilima i brzoj vožnji po zavojima je LOL dok ne krene prko nosa onda ćao bao i nema više SUV-a jer eno ga dole u jarku I čast mi je da sam na forumu sa toliko Hakinena i Coultharda Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 ma da svi smo mi jucer sjeli za volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 I kakve to veze ima s ičim. Znam ljude koji voze 30 godina pa ne znaju voziti. A eto opet ima ljudi izgleda koji će toyotom rav4 dobiti dobrog kompakta po zavojima Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 I kakve to veze ima s ičim.Znam ljude koji voze 30 godina pa ne znaju voziti. A eto opet ima ljudi izgleda koji će toyotom rav4 dobiti dobrog kompakta po zavojima mislim da uopce nisi shvatio poantu Insanea Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Omašio ceo fudbal :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Pa prosvjetlite me, znači "trkač" tj osoba koju koliko vidim da aludira je neko kao Dario sa vrhunskim autom zabijenim do kraja u poda ili me ispravite ako sam ga krivo shvatio Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 ukratko- radi se o tome da tamo ima 300 ležećih policajaca. sa vrhunskim zabijenim autom moraš stat prije svakog ležećeg a s nekim SUV-om (posebno ak je službeni) ideš pun gas Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Aha a ja sam mislio da se radi o umijeću vožnje. LOL onda ću ja s zgobnim traktorom biti brži i od ovih sa SUV-ovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Dan danas garantiram da podsljemensku kruznu stazu (britanac-pantovcak-sestine-zvijezda-cmrok-tuskanac-nazorova-britanac) brze otpeljam sa suv-om nego bilo koji "trkac" Hijaooo...koliko sam puta mjerio prolazno vrijeme na Cmroku početkom 90-ih... To su bili dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Aha a ja sam mislio da se radi o umijeću vožnje.LOL onda ću ja s zgobnim traktorom biti brži i od ovih sa SUV-ovima kakav traktor? pa ti si i s tackama brzi od svih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Dan danas garantiram da podsljemensku kruznu stazu (britanac-pantovcak-sestine-zvijezda-cmrok-tuskanac-nazorova-britanac) brze otpeljam sa suv-om nego bilo koji "trkac" Koliko novaca si spreman stavit na tu tvrdnju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Kolko oces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Kolko oces? Pa treba mi par tisuca € da iznajmim nesto ovakvo , naperem te i vozam se ostatak dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Ali to baš i nije ubijeno u pod sa sjebanom geometrijom ovjesa i razvučenim gumama da bi kakti kul izgledalo, od čega je priča krenula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) Ali to baš i nije ubijeno u pod sa sjebanom geometrijom ovjesa i razvučenim gumama da bi kakti kul izgledalo, od čega je priča krenula Covjek je napisa trkaca A a ko je zabijen u pod ne znaci da ne moze preko hupsera Edited January 25, 2017 by Lovre Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Golfovi 3 16v i vr6 , corrado , megane coupe i sl. Auto sa 150+ ks za cestu nije bas spor auto osim za ravno Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk To su bili auti koji su se iz dućana vozili i išli super......i dan danas bi volio imati takav primjerak...ali ne kađu, astru, golfa ubijenog u pod sa brusilicom, 9x16, 3 suba i trokrakim volanom iz robne kuće....nego oem primjerak koji je iz tvornice bio super. A od svega da mi je jedan 306 S16 ili GTI6, uuufffffff njam njam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Pa ni brusilica nije problem ako znas sta radis Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now