pacey Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Radi se o opelu 1.4 16v motoru. Znaci prvo paljenje(ili jos bolje) kad odstoji preko noci zeza..auto dulje vergla..nakon toga normalno pali. Onda je ostao na rezervi preko noci i nije htio upalit..pa je dosuto malo benzina i nece..malo slabije vrti jer se umorio ako..i kaze prijatelj ajmo na guranje..reko kako guranje kad pumpa ne radi..uglavnom na guranje je upalila. Neki glup zakljucak protresla se pumpa i proradila.. Stavimo novu pumpu...opet nije idealno.. ali bolje je to prvo. I sad se malo igram..auto radi ugasim i odma palim..auto dulje vergla..ako sacekam par sek auto normalno upali.. Znam da je neka glupost..nezz dal da stavim nepovratan ventil(mehanicar kaze da nema smisla) ili di da trazim problem... I jos jedna glupost..al kazu da je to tako na opelu..kad.okrenem kljuc ne cujem pumpu..kazu da pumpa radi dok auto vergla? Istina ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Fpr, fuel pressure regulator...nekad davno sam imao problema na Volvaću oko paljenja, toplo hladno, meni pomoglo, moglo bi i tebe zezati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Tak je i frend na motoru mislio da mu je pumpa otišla jer preko 7k rpm nije bilo dovoljno benge a pumpa za motor košta da se zase... Na kraju ispalo da je samo regulator pritiska za par kn radio njesra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 Cek to je nepovratni ventil? Samo on bude metalni pod haubom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 za pocetak izmjeri pritisak goriva regulator pritiska ti je na railu od injektora ili u rezervaru u pumpi, zavisi ako ima povratnu cijev od goriva ili ne on ti nije nepovratni ventil, on ti u kucistu pumpe ako ga ima, ali i bez njega mora normalno raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Ili odštekaš vacuum cijev na fpr-u, pustiš da motor radi na leru jedno 10min i ako benga počne curit iz fpr-a znaš da je regulator u kurcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 to samo znaci da pusta, ne da je neispravan, tj da ne drzi tlak kako treba meni je bas to bilo, pustao u usis, nije palio kad bi na kratko odstojao, ujutro je normalno palio, preko noci benzina ishlapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Par puta ujutro prije prvog paljenja okreni ključ tj. daj kontakt pa ako upali bez dugog verglanja onda je pumpa u kurcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 (edited) Par puta ujutro prije prvog paljenja okreni ključ tj. daj kontakt pa ako upali bez dugog verglanja onda je pumpa u kurcu Nova je pumpa. I kod opela pumpa radi dok vergla..ne radi na kontakt �� glupog li auta haha - - - Updated - - - za pocetak izmjeri pritisak gorivaregulator pritiska ti je na railu od injektora ili u rezervaru u pumpi, zavisi ako ima povratnu cijev od goriva ili ne on ti nije nepovratni ventil, on ti u kucistu pumpe ako ga ima, ali i bez njega mora normalno raditi Pumpu sam sam zamjenio..tamo nije..poslikam pod haubom da ga lociramo..mislim da znam di je I ne.mogu izmkeriti kad nemam sa cim...a moj mehanicar nije bas za pizdarije otkrivat haha..tako da on ne mjeri lol Edited February 1, 2017 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 jbt nauke izmjeriti pritisak goriva, 5 minuta posla ako nisu neki komplicirani prikljucci promjeri mehanicara :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 jbt nauke izmjeriti pritisak goriva, 5 minuta posla ako nisu neki komplicirani prikljuccipromjeri mehanicara :lol: Haha..ma ne da ne zna..nema volje haha Uglavnom radio je 15 min ne baca gorivo..i ne smrdi.. Malo sam gledao motoric ler gasa je masan izvana..da ga cistim? I ler mi djeluje malo visok i mrvicu je nemiran.. I cudno mi je da auto kad otpustim ili dam gas je normalan...al kad drzim konstantu auto malo cuka(ne ko bobina) neg ono trza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Na priatupacnom mjestu je za ispitat pritisak goriva..netko svajet kako u diy izmjerit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 samo uštekaš gumu od manometra .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 pa ono za pumpati gume, to valjda mozes naci negdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now