Unknown Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 tko mi na forumu moze odraditi ovakvu foliju. znaci na pocetku i kraju iam neki fade in prijelaz želim da bude prijelaz kao oem a to je navodno problem za odraditi
Xman Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Ma to ti bilo tko odradi. Daj napisi tko ti je rekao da ne moze :lol:
drahic Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Netko kome se neda zajebavat sa tim poslom a nemre uzet lovu dobru
Unknown Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Netko kome se neda zajebavat sa tim poslom a nemre uzet lovu dobru ma nije rekao da se neda ali traze bijesne pare. za tu lovu uzmem direkt iz opela OEM i jos mi ostane
CooleR Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Unknown - ajde kad dogovoris posao napisi koliko te ispalo... zanima me nesto...
pacey Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 I mene zanima identicna..samo sam ja drukcije zamislio
Joe Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Ovo je stvarno zajebano za odraditi.... hahahahahahaha.... to je ravno 2 klika s misem i print je 3 klik ... Da nebi sada bilo da podcijenjujem neciji posao, zna se tocno koliko za neke stvari treba, a koliko se naplate....
Miataoldschool Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 ja bi vatrice stavio iza svakog kotaca dobro bi islo uz to....također zizz/kiki za sve gluposti kaj sam uzimo od nalja
Unknown Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Ovo je stvarno zajebano za odraditi.... hahahahahahaha.... to je ravno 2 klika s misem i print je 3 klik ... Da nebi sada bilo da podcijenjujem neciji posao, zna se tocno koliko za neke stvari treba, a koliko se naplate.... mozda za ove koj su iste nijanse a ove sa fadein-om?
vjeko Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Nije problem. Najobicniji gradient na prozirnoj foliji i onda rezanje kvadratica na cutteru. Obavezno hladna laminacija preko da se print zastiti od mehanickog djelovanja.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now