Unknown Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 tko mi na forumu moze odraditi ovakvu foliju. znaci na pocetku i kraju iam neki fade in prijelaz želim da bude prijelaz kao oem a to je navodno problem za odraditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 zizz zatamni.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Ma to ti bilo tko odradi. Daj napisi tko ti je rekao da ne moze :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Netko kome se neda zajebavat sa tim poslom a nemre uzet lovu dobru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 Netko kome se neda zajebavat sa tim poslom a nemre uzet lovu dobru ma nije rekao da se neda ali traze bijesne pare. za tu lovu uzmem direkt iz opela OEM i jos mi ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Unknown - ajde kad dogovoris posao napisi koliko te ispalo... zanima me nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 To je klasična folija s printom gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 I mene zanima identicna..samo sam ja drukcije zamislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Ovo je stvarno zajebano za odraditi.... hahahahahahaha.... to je ravno 2 klika s misem i print je 3 klik ... Da nebi sada bilo da podcijenjujem neciji posao, zna se tocno koliko za neke stvari treba, a koliko se naplate.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 ja bi vatrice stavio iza svakog kotaca dobro bi islo uz to....također zizz/kiki za sve gluposti kaj sam uzimo od nalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 Ovo je stvarno zajebano za odraditi.... hahahahahahaha.... to je ravno 2 klika s misem i print je 3 klik ... Da nebi sada bilo da podcijenjujem neciji posao, zna se tocno koliko za neke stvari treba, a koliko se naplate.... mozda za ove koj su iste nijanse a ove sa fadein-om? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Pa taj fade in se napravi u 2 klika..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Nije problem. Najobicniji gradient na prozirnoj foliji i onda rezanje kvadratica na cutteru. Obavezno hladna laminacija preko da se print zastiti od mehanickog djelovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Studio Nuvola u Varaždinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now