fire Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Koju gumu bi preporucili(ljetnu) dimenazije 195/50 r15? Najbitnije su osobine po suhome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 bet buy T1R i F1 GY u Slo... imao sam jednom Avon i bile su odlične na suhome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jere Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 (edited) Toyo T1R .... imao bas u toj dimenziji i bio prezadovoljan @ Aukla - neki dan u slo kupio GY F1 GSD3 za sefovu alfu; kineska proizvodnja i dosta su plasticne Edited February 22, 2009 by Jere Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Te dvije gume gledao. Cak su jefine, f1 me dode ispod 170e 4komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jere Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Te dvije gume gledao. Cak su jefine, f1 me dode ispod 170e 4komada. evo ti gore i zasto je F1 ultra jeftin 215/45/17 je 90e sa PDV-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jere Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Nemoj se zajebat s tim da kupujes odredjeni model vrlo je bitno di su proizvedene recimo Michelin Energy... Španjolske su vjecne, ziva plastika dok su recimo Francuske ili ima jos jedan proizvodni pogon, bile super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 da...znači plastik fantastik F1 T1R je nekakav optimum...nećeš pogriješiti...ali ih poderi prije 30K km Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 (edited) toyo je malo jeftiniji. Onda bolje njega? Nije problem poderati gume. er300 sam potrosio nakon 25000km. A s tim da nikad nisam palio gume i rijetko startao tako da sam provrtio(lanch control). Edited February 22, 2009 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 toyo je super al recimo 15-20k km jače vožnje i ubijene su skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jere Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 zvrcni slovenca pa pitaj di su im F1 proizvedene.... Toyo je samo u Japanu s tim da ti je toyo super i po kisi radi onih dodatnih hidro kanala koje f1 nema sve u svemu ako volis zavoje T1R = žvaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 (edited) @ Aukla - neki dan u slo kupio GY F1 GSD3 za sefovu alfu; kineska proizvodnja i dosta su plasticne ako si jos uvijek i na hrawebu, imas tamo raspravu: http://www.hraweb.com/vbulletin/showthread.php?t=29294 http://www.hraweb.com/vbulletin/showthread.php?t=30578 za ove koji nisu, c/p najbitnijeg: Najprije vam želimo zahvaliti na povjerenju i kupnji naših gumaGoodyear. Dopustite da vam u nastavku priložimo željeni odgovor u vezi s njihovim podrijetlom. Robna marka Goodyear je svetska robna marka koja se radi bolje organizacije in racionalizacije globalnoga proizvodnog procesa proizvodi na svim kontinetima sveta. Tako se određene dimenzije robne marke Goodyear proizvode i u Kini. I naši konkurenti organizirali su proizvodnju na jednak način jer imaju, baš kao i koncern Goodyear, tvornice u različitim državama. Sve gume koje se proizvode u sklopu koncerna Goodyear napravljene su na osnovi iste tehnologije i po jednakim standardima kakvoće pa je tako osigurana jednaka kakvoća guma bez obzira na lokaciju proizvodnje, što je i logično. Uvjereni smo da ste kupnjom zadovoljni i da nemate primjedbi na kakvoću proizvoda. Želimo vam ugodnu i sigurnu vožnju i lijepo vas pozdravljamo. Simon Brezavšček Sava Tires d.. - Slovenija / Slovenia Sales-CSD Prodaja-Tehnična podpora kupcem Tel: + 386 4 207 7136 Fax: + 386 4 207 7504 Navodno je ta tvornica u Kini najmoderniji pogon koji GY grupacija ima. Inace ima ih i Made in Thailand. Ja sam imao naprijed i natrag Goodyear Eagle F1 GS-D3 Made in Germany, sada imam isto naprijed i natrag Goodyear Eagle F1 GS-D3, samo Made in China, nisam nekakvih razlika primjetio... s tim da ti je toyo super i po kisi radi onih dodatnih hidro kanala koje f1 nema Ne znam o cemu pricas, ali Goodyear Eagle F1 GS-D3 je jedna od najboljih kisnih guma ikad. Da ne bi bilo da pricam, pogledaj testove ako ne vjerujes Edited February 23, 2009 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marijan Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Toyo R888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 t1r jaaaako brzi trosi, dobro drzi razmisli i o bf goodrich, jako dobra guma, tesko trosi a dobro drzi G-FORCE PROFILER 82V Kataloški broj: 915764 Cijena bez PDV: 409,99 Cijena sa PDV: 500,18 Opis: 195/50 R 15 G-FORCE PROFILER 82V s time da bratic u gumimarketu dobio 20% za 4 komada, 30% za 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Procitao tekstove s hraweb i nista pametno zakljucio. Neke vele da je dobra, neki da je losa... Tako da na kraju ostao zbunjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Dunlop SP Fast Response :thumbsup: Imao na Astri GSi, preporučio prijatelju s Accentom turbo, on je isto bio prezadovoljan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 G-FORCE PROFILER 82V govno od gume :thumbsup: jedino kaj po kisi nije losa na puntu... na golfu TDIu mi je bila odlicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Dunlop SP Fast Response :thumbsup: Imao na Astri GSi, preporučio prijatelju s Accentom turbo, on je isto bio prezadovoljan... Trebao bi gumi s V indeksom. http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Sommerreifen/195_65_R15_03_2005/default.asp?ComponentID=108145&SourcePageID=8772&TL=2 Ovaj test preporucuje er300. Ali npr Michelin Energy Saver je tu jako visoko pozicionirana, a za nju govorite da je jako losa. Cim vise citam vise zbunjen:(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Trebao bi gumi s V indeksom I u čemu je problem? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Pronalazim ih samo s H indexom(210km/h). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Imao sam njemacke, slovenske i kineske GY F1 i bome nisam primjetio neku razliku, a auto ima 400+ nm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Pronalazim ih samo s H indexom(210km/h). http://www.autokreso.hr/gumeinaplatci/predstavljamo_dunlop_sp_sport_fr.php Proizvode se i H i V, H obično imaju na lageru, V se treba naručiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
sira Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Nemojte mi se smijat, ali ja evo godinu dana vozim na Savi Intesi 195/50 R15 i guma je skroz dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Nema sanse da kupim kod nasih lopova. U slo me dode ispod 160E ta guma. Inace ja sam jako sklop kineskim proizvodima. Po mome oni jedini u svijetu mogu neke stvari napraviti kak treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Imao sam njemacke, slovenske i kineske GY F1 i bome nisam primjetio neku razliku, a auto ima 400+ nm... bas nikakvu???:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 govno od gume :thumbsup: jedino kaj po kisi nije losa na puntu... na golfu TDIu mi je bila odlicna pa braticu na astri f, drzi jaaaaako dobro, i on vec 2gi puta za redom ju kupuje jer mu drzi fkt predobro i kako je on ulijetao zavoje guma mu fkt isplatila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now