Alfaludak Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 trebam pretapecirati krov na tipu u nesto samo da je crno kome da odem? jel ima neko sa foruma da to radi?
Kroky Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 matus u sesvetama... a posto je krov dosta ravan, to mos i sam napravit, samo nadi dovoljno cvrsto ljepilo a da ne probije kroz materijal...
scuka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 http://www.tapetar-ferrari.hr/ meni su radili i odlicno je ispalo
TomiTraktor Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ako ces ici kod matusa (btw super radi) javi cijenu...i moj je zmazan pa bi ga u neku tamniju boju bacio...
scuka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zna netko jel se da taj tapecirung kvalitetno pofarbati ?
TomiTraktor Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zna netko jel se da taj tapecirung kvalitetno pofarbati ? zar nije puno pametnija solucija uzeti novi materijal koji je ionako jeftina a ne skidati postojeci tapecirung pa ga farbati pa ovo pa ono
Kegalj Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Mene zanima krovni tapecirung za Astru pošto su ga debili napravili od kartona (valjda je Astra CSL pa da štede na težini) pa se objesio nakon 11 godina:doh: Znači ne treba presvlačenje postojećeg nego novi tapecirng. I koliko bi taj sport koštao...?
scuka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zar nije puno pametnija solucija uzeti novi materijal koji je ionako jeftina a ne skidati postojeci tapecirung pa ga farbati pa ovo pa ono mislio sam ako ima solucija da se pofarba dok je gore
Borna Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mene novi krov kod ferraria ispo 900 kn, jebeno je napravljen
zizz Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 matus u sesvetama... a posto je krov dosta ravan, to mos i sam napravit, samo nadi dovoljno cvrsto ljepilo a da ne probije kroz materijal... imas kakvu preporuku sto se tice tog ljepila? mozda bi ja trebao nesto radit pa pitam...
Alfaludak Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 moj cijeli auto ne vrijedi 900kn :D
_GOC_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ja si budem to sam riješil, platno sam već nabavil, još moram ljepilo kupiti
Jopa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ljepilo u spreju obavezno ako ne tapeciras u kozu, jel ce ti probit kroz platno inace
Kroky Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ima tessa u merkuru, nekih 90kn je sprej. ALI treba presprejat obje povrsine, ostavit da se malo posusi, i onda ljepit. ak se ide odmah ljepit i utiskivat prstima, oce probit. mislim da bi za to najbolje bilo ljepilo sta se sprica kompresororm jer je gusce.
Tuco Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mislio sam ako ima solucija da se pofarba dok je gore hahaha...panju.. kaj sam ti bacio bubu u uho a? :lol::lol:
Lazo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ljepilo u spreju obavezno ako ne tapeciras u kozu, jel ce ti probit kroz platno inace Nije istina,mozes i sa klasicnim ljepilom u piksi..al se treba postupit kako je Kroky rekao + 2 puta ponovit postupak..al mislim da takve stvari treba prepustit onima koji se time bave!
esseker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ni slucajno ljepilo u piksi... ako je u piksi i ako se dobro ne nanese, ostanu ti grudice koje se onda vide ispod tkanine, ili u mom slucaju koze. ljepilo u spreju isto zaebano jer ako ga ne naneses dovoljno ili se prebrzo osusi pa ne drzi dobro ili probije. nemoj se zezati s tim sam, jos gore ako ne znas, bolje plati pa si miran. ja sad moram novi tapacirung kupovati. 1400kn
Lazo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ni slucajno ljepilo u piksi... ako je u piksi i ako se dobro ne nanese, ostanu ti grudice koje se onda vide ispod tkanine, ili u mom slucaju koze. Zato kazem da se takve stvari prepuste onima koji rade sa tim..A da se ne moze,odgovorno tvrdim da moze jer sam kod svog tapetara vise neg doma i gledao sam kako radi!:happy: Alfa evo ti kontakt decka koji je meni cijeli auto tapicirao skupa sa krovom (oko 600kn) i prije se pozovi na mene radi popusta "RODOMIC" Vl.Zrinka Krajcar Zagreb,Rapska 14 (Sigecica) 098/329-401 Tomislav Krajcar
Pavo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja sam sebi radio sam... Nađi negdje di ima samoljepljivi materijal i to možeš napraviti sam. Kupio sam materijal za tapacirat kutiju od sub-a u "auto-sound" u Osijeku i ispalo je strava.
Lazo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 600kn? da nisi fulo jednu nulu? He,hee..samo krov naravno! Pavo-zvuci mi zanimljivo al kolikog je to vijeka..
Pavo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Meni evo 5god na autu i kao da sam ju jučer stavio. ogulili smo staru tkaninu i zaljepili novu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now