Pavo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Tkanina je dosta čupava pa se spoj nevidi, jedino ako ga baš tražiš s lampom.
Mattas Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja sam sebi sam napravio. Koža i ljepilo-200 kuna i sat vremena posla max. Alfa, vjeruj mi možeš to sam napraviti. Skini krov, stavi ga na ravnu podlogu i namaži kistom i krov i kožu Treba ti još jedan da pomogne tkaninu nategnuti i staviti na krov i onda treba samo dobro utrljati nečim...nekakav gumeni valjak ili četka ili jednostavno rukama da zrak izađe vani Onda sve one rupe, kamo su držači, unut. svijetlo i sl. porežeš s unutarnje starne skalpelom i saviješ unutra. Nemoj stavljati u auto 24 sata Ja sam sam radio i tko god da je vidio je ostao paf. Ljepilo se zove METAPREN
zizz Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 pavooo, jel samo samoljepljivo ili i ljepilo u spreju ili nesto takvo?
Ljubicic D. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Gdje se kupi to ljepilo i tkanina?? :huh:
dcrnic Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja sam sebi polakirao sa dva spreja 60kn oba... i hebeno izgleda...
marek1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Da, ima sprejeva u hoby artu za tkaninu....najbolje skinuti krovni tapicirung (fiat bravo) i nikako ga ne mocititi jer ce tek onda poprimiti cudne nijasne zbog ljepila U molydonu ima za kupiti pjena u spreju koja se nanese na krov i dobro obrise s krpom i flekova nebi smjelo biti a aksnije po potrewbiu se moze farbati sprejevima za tkaninu.
Jelen Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Vidio sam tapicirani krov i abc nosače (u kožu) na jednoj mazdi 3 s mazdinog foruma koju je radio Saša Štih i mogu samo reći - APOTEKA
Mattas Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Gdje se kupi to ljepilo i tkanina?? :huh: Ja sam kupio kod lokalnog tapetara, ali Metaprena bi trebalo biti u trgovinama boja i lakova....da smo bliže, napravio bi vam sam, ali jbg...
Kroky Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 pavooo, jel samo samoljepljivo ili i ljepilo u spreju ili nesto takvo? on je sa ovim radio, samoljepljivo platno, 60kn http://www.dobar-zvuk.hr/auto_ak/REGENT/platna/platna.htm ok je to za kutije i sl. al naljepit na krov, mislim da i nije bas najsretnije rjesenje (cupavac:cool:)
woo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 velim, ljepilo u spreju ima u vž u audiodesignu, imaju i webshop
Alfaludak Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 evo rijesio sam tipo ima krov koji je za qurac, to je kao nekakva slama prešana i na njoj naljepljen nekakav papir prvo sam potrosio 2 kile neostika koju sam namazao na kompletnu povrsinu tapecirunga da se upije i ocvrsne krov ali i da mi ne upija i kad cu ljepit platno. kad se posusilo dobio sam nesto kao gumiranu povrcinu za ljepljenje, onda sam namazao na tanko i zaljepio platno platno sam uzeo nebi vjerovali od onoga sta imaju dimljacari LOL posto mi to sivamo imao sam materijala doma, slican je plišu samo daleko finiji i deblji tako da nigdje nije probilo ljepilo. Problem je sto je krov tipa jako jako taobljen a taj materijel nije elestican pa mi se na coskovima malo naboralo ali ja to i ne vidim, a i preko toga dolaze plastike trosak 150 kuna ljepila
Tuco Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Gdje se kupi to ljepilo i tkanina?? :huh: to ti nije za glavu Ljubičiću :doh::doh:
ZOD Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Alfa ajesi se nagongao? Ja slično radio potrošio 2 kantice neostika i tek kad sam izašao iz garaže van skužim kolko me puklo
TomiTraktor Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Da, ima sprejeva u hoby artu za tkaninu....najbolje skinuti krovni tapicirung (fiat bravo) i nikako ga ne mocititi jer ce tek onda poprimiti cudne nijasne zbog ljepila U molydonu ima za kupiti pjena u spreju koja se nanese na krov i dobro obrise s krpom i flekova nebi smjelo biti a aksnije po potrewbiu se moze farbati sprejevima za tkaninu. a da ja to ofarbam bez pranja...ionako ide iz krem u tamnosivu to bi bas htio napraviti da malo potamni auto iznutra
marek1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 neznam, ovisi koliko tamno tj dali ce prekriti fleke
scuka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Da, ima sprejeva u hoby artu za tkaninu....najbolje skinuti krovni tapicirung (fiat bravo) i nikako ga ne mocititi jer ce tek onda poprimiti cudne nijasne zbog ljepila U molydonu ima za kupiti pjena u spreju koja se nanese na krov i dobro obrise s krpom i flekova nebi smjelo biti a aksnije po potrewbiu se moze farbati sprejevima za tkaninu. znaci moze se i dok je gore ? ja bi iz svijetlo sivog u crno, fleka nema
Alfaludak Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Alfa ajesi se nagongao? Ja slično radio potrošio 2 kantice neostika i tek kad sam izašao iz garaže van skužim kolko me puklo uuu burazzzzzzzzzzzzzz vrtilo mi se kao da sam streso 3 gajbe pive samo kaj nisam morao ic pišat :D:D:D
scuka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja sam sebi polakirao sa dva spreja 60kn oba... i hebeno izgleda... imaš kakvu pikčr di se vidi kak je ispalo ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now