Tin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Evo imam namjeru ugraditi plin u svoj auto pa ako netko zna i ima pozitivna islustva sa svojim majstorima bio bi zahvalan na podjeli informacija... ja sam se vec dva puta opekao sa kvazi majstorima pa sad pusem i na hladno.. Cije sustave koristite, injectore, isparivace? I s kojim ste imali najbolja iskustva bilo turbo ili atmosferski motori? Hvala unaprijed!
Tin Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 Pa sa auto timom nisam bio zadovoljan.. danas sam bio kod auto silvija dobio ponudu a i čovjek mi se cini dosta korektan i upucen u svoj posao.. 1
Luka2 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Auto Silvio već dugo godina ugrađuje plin. Sve Lade Nive koje su ljudi kupovali nove sa plinom kod njega su ugrađeni.
dar-mar Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Dat ću ti preporuku dečka za kojeg znam da je ugradio brdo sustava i svi su zadovoljni...dečko radi vrlo pedantno, uredno, tak da ne možeš ni skužit pod haubom da se nekaj uopće ugradilo...nagledo sam se svakakvih ugradnji, ali ovo je definitivno najbolji poso koji sam vidio... Auto je kod njega skoro 2 puna dana na ugradnji, to dosta govori o temeljitosti.... Meni je ugradio u prošli auto, Accord 2.4...auto je radio ko violina na plin od prvog dana....bez onih potreba za naknadnim podešavanjima kak to bude čest slučaj kod ugradnje plina.. Ivan Martinec - Auto Marti https://martiauto2017.hr/kontakt/ Preporuka sustava... do Euro IV norme LPGTech bi ja uzeo bez razmišljanja... Ako je auto Euro V i Euro VI baš i nemaš izbora nego zbog homologacijskih ograničenja moraš uzet "talijane" BRC/Lovato/Landi Renzo, itd.. 3
x3m Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Odlicno! Onda bi mogao njemu da podesi mapu za LPGTech kad je to Auto timu problem.
Rain Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Birt ili ac Silvio. Meni birt prvi izbor Sent from my LG-H960 using Tapatalk
KIMI_1.8T Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 12 hours ago, dar-mar said: Dat ću ti preporuku dečka za kojeg znam da je ugradio brdo sustava i svi su zadovoljni...dečko radi vrlo pedantno, uredno, tak da ne možeš ni skužit pod haubom da se nekaj uopće ugradilo...nagledo sam se svakakvih ugradnji, ali ovo je definitivno najbolji poso koji sam vidio... Auto je kod njega skoro 2 puna dana na ugradnji, to dosta govori o temeljitosti.... Meni je ugradio u prošli auto, Accord 2.4...auto je radio ko violina na plin od prvog dana....bez onih potreba za naknadnim podešavanjima kak to bude čest slučaj kod ugradnje plina.. Ivan Martinec - Auto Marti https://martiauto2017.hr/kontakt/ Preporuka sustava... do Euro IV norme LPGTech bi ja uzeo bez razmišljanja... Ako je auto Euro V i Euro VI baš i nemaš izbora nego zbog homologacijskih ograničenja moraš uzet "talijane" BRC/Lovato/Landi Renzo, itd.. I moja preporuka za Auto Marti i Iveka.
x3m Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Jos jedna preporuka za Ivana - Auto MartiOdlican dijagnosticar i jos bolji kad je u pitanju rjesavanja problema. Vidi se kad netko s gustom i voljom radi svoj posao. 1
x3m Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Jesi rijesio napokon? Rijeseno - plinska dizna treceg cilindra nije radila kak treba, valjda od pocetka.Zato je dolazilo do rada na tri cilindra i detonacija. Plus, isparivac nije bio ispravan pa je gorivo kapalo cijelo vrijeme, ako sam dobro shvatio Ivana. Navodno da nije bio mjenjan na zadnjem servisu, a trebao je biti.Sad je rijeseno i gas dalje! 1
Tomislav K. Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 meni su radili u auto timu na opc i bio prezadovoljan u 100000 km sa plinom promijenili set dizni na garanciju i samo vozi ... auto je super išao na plin
dcrnic Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 2 hours ago, Tomislav K. said: meni su radili u auto timu na opc i bio prezadovoljan u 100000 km sa plinom promijenili set dizni na garanciju i samo vozi ... auto je super išao na plin Takoder... Nema dalje od Auto Tima... ekipa zakon... meni su na astri slagali prvo na 2.0 16V, pa kad sam ubacio turbaka preslozili na njega... Nikad nikakvih problema... I Cvik je mapirao auto super na plin... Isao bolje nego na benzin (serijsku struju / mapu)...
Branx Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Ja bih uzeo u obzir još i @BMW_Motorsport iliti Paladu, picajzla kakve nema...
Tin Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Rijeseno - plinska dizna treceg cilindra nije radila kak treba, valjda od pocetka.Zato je dolazilo do rada na tri cilindra i detonacija. Plus, isparivac nije bio ispravan pa je gorivo kapalo cijelo vrijeme, ako sam dobro shvatio Ivana. Navodno da nije bio mjenjan na zadnjem servisu, a trebao je biti.Sad je rijeseno i gas dalje!Sad treba otic u auto tim i lijepo pitat stručnjaka zasto to nije htio rijesiti.. auto tim je jedino dobar kad treba novce uzet
x3m Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Sad treba otic u auto tim i lijepo pitat stručnjaka zasto to nije htio rijesiti.. auto tim je jedino dobar kad treba novce uzet Kvar od 250kn, a tolko muke oko toga.
ZaX Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 19 hours ago, Tin said: On 16. 01. 2018. at 1:09 PM, x3m said: Rijeseno - plinska dizna treceg cilindra nije radila kak treba, valjda od pocetka. Zato je dolazilo do rada na tri cilindra i detonacija. Plus, isparivac nije bio ispravan pa je gorivo kapalo cijelo vrijeme, ako sam dobro shvatio Ivana. Navodno da nije bio mjenjan na zadnjem servisu, a trebao je biti. Sad je rijeseno i gas dalje! Sad treba otic u auto tim i lijepo pitat stručnjaka zasto to nije htio rijesiti.. auto tim je jedino dobar kad treba novce uzet Još dva dobra iskustva sa Auto Timom, doduše od prije dosta godina sa Mariom Šćetkom. BMW 325i E36 supercharged - složen plin i radio bez greške Subaru Forester XT 2.0 turbo - složen na plin, radi već 150.000km bez greške. Možda je majstor imao loš dan, svima se desi.
x3m Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Još dva dobra iskustva sa Auto Timom, doduše od prije dosta godina sa Mariom Šćetkom. BMW 325i E36 supercharged - složen plin i radio bez greške Subaru Forester XT 2.0 turbo - složen na plin, radi već 150.000km bez greške. Možda je majstor imao loš dan, svima se desi. Sve pet, ali ako dodjes na reklamaciju s autom koji na plin radi grbavo i kad te uvjeravaju da trebas promjeniti stil voznje onda taj dan los dan traje i traje 1
Tin Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 Haha identicno obrazlozenje sam i ja dobio 1
Swendija Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 On 16. 01. 2018. at 1:09 PM, x3m said: Rijeseno - plinska dizna treceg cilindra nije radila kak treba, valjda od pocetka. Zato je dolazilo do rada na tri cilindra i detonacija. Plus, isparivac nije bio ispravan pa je gorivo kapalo cijelo vrijeme, ako sam dobro shvatio Ivana. Navodno da nije bio mjenjan na zadnjem servisu, a trebao je biti. Sad je rijeseno i gas dalje! Gdje si riješio ak nije tajna?
x3m Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Gdje si riješio ak nije tajna?Nema tajne Par postova iznad sam napisao, Auto Marti - Ivan Martinec 1
JosipZG Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 zna možda netko kak Nissanovi motori podnose plin? konkretno Almera 2, 1.8 84kw
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now