mario328i Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Pozdrav, kome dat da presloži ležaje diffa,počeo mi je polako zujati. radi se o M3 šper diferencijalu ,neznam dal je sto drugaciji mada nebi smjelo biti.. dvije špere imam i obje zuje pa reko da slozim jedan po jedan jer su jako rijetki... gdje otići odraditi to? lp i hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 54 minutes ago, mario328i said: Pozdrav, kome dat da presloži ležaje diffa,počeo mi je polako zujati. radi se o M3 šper diferencijalu ,neznam dal je sto drugaciji mada nebi smjelo biti.. dvije špere imam i obje zuje pa reko da slozim jedan po jedan jer su jako rijetki... gdje otići odraditi to? lp i hvala Jesi popravio auto? Vidio sam ga razbijenoga na slepi jos prije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 https://www.facebook.com/racingdiffs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Ako ne nadjes nikoga, ja cu ti presloziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 (edited) 2 hours ago, BaGy said: Jesi popravio auto? Vidio sam ga razbijenoga na slepi jos prije... popravljen i polakiran je na zimu još... ogulio sam ogradu bio uz cestu... na šlepi je bio jer mi je guma pukla i sjebo sam vanjski rub future. naravno,riješeno i sve zajedno atestirano na V8 4.4 motor u E36. Edited June 4, 2017 by mario328i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 1 hour ago, KIMI_1.8T said: Ako ne nadjes nikoga, ja cu ti presloziti. evo našao upravo.... gdje treba doć sa time? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Nazovi sutra popodne 0911358851. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 2 hours ago, LaCroix said: https://www.facebook.com/racingdiffs/ nije mi opcija sad slat van radi toga.... zuji,nije se špera raspala. Valjda mogu u HR bar ležaje porješavat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 1 minute ago, KIMI_1.8T said: Nazovi sutra popodne 0911358851. može,hvala... ležaje nabavljaš ti kada se rastavi ili? ja pojma nemam gdje uzeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 4 minutes ago, mario328i said: popravljen i polakiran je na zimu još... ogulio sam ogradu bio uz cestu... na šlepi je bio jer mi je guma pukla i sjebo sam vanjski rub future. naravno,riješeno i sve zajedno atestirano na V8 4.4 motor u E36. Odlično! Daj baci koju sliku opet i sta je rađeno auto je brutalan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 3 minutes ago, mario328i said: može,hvala... ležaje nabavljaš ti kada se rastavi ili? ja pojma nemam gdje uzeti... Rijesit cu lezaje, nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 rađeno je sve... raskopan do žica i polakiran kod Imprića u Brezovici... imam dosta slika,budem stavio,zakazao sam skroz sa time. namontirano sve, i pravac atest. 3mj igranja sa njima i obavio sve. upisane sve gume,xenoni,ovjes,kočnice,motor. Sve što je trebalo. full legal. idem baš sa njim 6.-9.7. na BMW Syndikat Asphaltfieber u Njemačku. malo se provozat,jedno 2000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 1 minute ago, KIMI_1.8T said: Rijesit cu lezaje, nije problem. ok, zovem sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 (edited) 8 hours ago, mario328i said: ležaje nabavljaš ti kada se rastavi ili? ja pojma nemam gdje uzeti... čisto za druge kolege kad nekaj zaškripi da ne plaćaju cijene u zg PUTA 3 u lager trade-u il ležaj komercu ekipa iz KŽ uvozi drito izvana već gro godina, nema kaj nema od takvih ležaja po skroz fer cijenama https://www.trgo-agencija.hr/ +385 48 693 300 Radno vrijeme trgovine: PON-SUB 07-19 Edited June 5, 2017 by 13DM 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 Pohvale kolegi Kimi_1.8T ,špera složena odlično,spasili smo jos jednu,uskoro ih nece ni biti za E36 stavljena,isprobana i nema niti najmanje zujanja jako zadovoljan! moja druga je sada dolje pa dofuram na reparaciju i nju...malo,jako malo zuji ali da to isto obavimo da nebi bilo javim se. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now