Jump to content

Recommended Posts

Posted

nema potrebe polirat 2 puta tjedno:doh:

ja sam na corsi polirao borbet T ,,skinuo gume i ventile i na tokarski stroj.....i udri.poslje toga je jako vazno kad peres auto da prebrises felge da neostaju mrlje i nisam ih poliro 6 mjeseci i bile su ko nove.

a frendu sam ispoliro,i on je bacio bezbojni lak..........kud je izgubi sijaj tu je i potamnio.pa onda kamencic lupi...........pa se oljustri pa mini wash u praoni odguli komad po komad:rofl:

e da netko u hr moze plastificirat eeeeeeeee to bi bio poso:thumbsup:

Posted

ja sam na corsi polirao borbet T ,,skinuo gume i ventile i na tokarski stroj.....i udri.poslje toga je jako vazno kad peres auto da prebrises felge da neostaju mrlje i nisam ih poliro 6 mjeseci i bile su ko nove.

a frendu sam ispoliro,i on je bacio bezbojni lak..........kud je izgubi sijaj tu je i potamnio.pa onda kamencic lupi...........pa se oljustri pa mini wash u praoni odguli komad po komad:rofl:

o istoj felgi se radi,znam da s lakom izgubi sjaj zato i pitam. najlakse je probat bez pa ako bude pizdarija lako jos malo ispoliramo i bacimo lak.

Posted

Ista stvar kod mene..s tim da imam volje jednom mjesecno ih ispolirat to bi bio Disneyland!

Ocito ostali komentiraju iz teorije:happy:

Posted
Pod ovim poliranjem dvaput tjedno se ne podrazumijeva cijela procedura nego samo potegneš sa polir pastom da održiš sjaj..Dođe ti kao brisanje felgi... ;)

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

lepi...nisam mislio na cijelu proceduru nego ih malo površinski proći polir pastom, pa voskom:thumbsup:

Posted

frend je negdje u VZ plastificirao, 15" cca 150kn po felgi ak se dobro sjecam.

AL je on iz klasicne sive boje plastificirao u crno (znaci kao da ih je lakirao), veli da se sve drzi bez problema...

• 2 weeks later...
Posted

Ako su felge serijski polirane/plastificirane kako se najbezbolnije popravi ta plastifikacija ako se lagano zagrebe?

Posted

Polirane felge eventualno poplastificirat, nikakvo lakiranje, ja imam kompletno polirane, uz normalno odrzavanje takvih povrsina sjaj ne nestaje samo tako,...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...