pavich Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Otisli smo sa autom od curinog starog na more, 525i sa plinom.. Popodne krenuli iz Novalje za Zadar, kad je na pola puta auto poceo cudno klepetati na 3/4 do punog gasa, neovisno o obrtajima i brzini.. Znaci samo na položaj papucice gasa, čak i u leru. U leru je počeo cukati i raditi nemirno, kao da će se ugasiti. Nisam primijetio neki pad snage, al auto ni prije nije isao pa je vjerojatno do toga. Veceras se (valjda) vracam za novalju, a u utorak idemo kuci.. Ima li tko od forumskih majstora (ili nekog sa dijagnostikom) u blizini za detekciju problema? Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Samo znam da u Novalji majstora naci neces 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Vratili se kuć (nažalost ne s e39 ), pa bi bio red da se i ovim putem zahvalim još jednom g. MARINU PAVLOVIĆU iz Zatona, koji nam je pogledao auto iako je bila Velika Gospa... Nisam siguran je li Toni Rilje ili neki drugi bio u pitanju, ali uz silu telefona, netko nas je preporučio, a čovjek otvorio svoje dvorište na neradan dan - hvala još jednom, nije puno takvih ljudi. Za svih šest majstora u Novalji imam samo za reć - nadam se da će vam se radione zapaliti, a stranci početi dolaziti s teslama u budućnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 I kaj je bilo na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 Auto radio na 4 cilindra, ventili, vjerojatna uzrok - plin. Znat će više kad raskopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 26 minutes ago, pavich said: Auto radio na 4 cilindra, ventili, vjerojatna uzrok - plin. Znat će više kad raskopa. Ne odlaze na e39(m52 ili 54) baš ventili... pazi da ti zbog neke gluposti nije gasio cilindar(ima nekih pizdarija koje znaju zezat) tipa kisnica, zacepi se odvod i kroz servo bubanj(koji s godinama strune malo) usprica na kocenju vodu u motor..pa ugasi cilindar.. ili lambde sonde, vakumi i tako pizdarije..ventile do sad nisam cuo da su osli zbog plina.. a i taj motor kad stavljaju glavu nazad, kako je blok alu moze ujebat pri zatezanju sarafa(dosta cesto).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 17 hours ago, pavich said: Za svih šest majstora u Novalji imam samo za reć - nadam se da će vam se radione zapaliti, a stranci početi dolaziti s teslama u budućnosti. Šta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Meni na m52 popucali ventili od plina na 1. i 2. cilindru, kaže majstor koji ga je kasnije slagao da su dizne plina direkt na osovinu ventila bile usmjerene. Jednom plin - nikad više (ovo je bila kap koja je prelila čašu, zadnja kap problema sa BMW-om i plinom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 koliko si napravio km s tim m52 na plin prije nego su popucali ventili kao i pacey ni ja nisam baš čuo da imaju problema s plinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 2 hours ago, JosipZG said: koliko si napravio km s tim m52 na plin prije nego su popucali ventili kao i pacey ni ja nisam baš čuo da imaju problema s plinom Nekakvih 60000km, ugradio ga na 120000km, loše složeno i problemi kojekakvi od prvog dana. Kad sam ga preuzeo sa ugradnje cijeli auto je toliko nemirno radio da je to čudo. Rekli su da će se "smiriti" nakon par-sto kilometara - nije. Na kraj se ispostavilo da su zamijenili red punjenja na 5. i 6. cilindru. Naravno od detonacija nastradao katalizator. Nakon nekog vremena taj isti se "rasipao" i zaštopao stražnji lonac - naravno na autocesti pod opterečenjam - pravi karneval, polugeneralka. Kasnije se ispostavilo da je to opterećenje sustava dovelo i do preopterećenja getribe (automatik) tako da je procurio i hladnjak ulja od getribe tako da je i to trebalo mijenjati. Jedna od zanimljivih epizoda je bila kad sam usred kolovoza točio plin u Malinskoj oko podne, rekoh im da natoče do vrha (boca 75l a ekipa je kod ugradnje našarafila sigurnosni ventil da stane čim više - cca 70l i još su mi to prezentirali kao super potez) i tako toči ženska plin, bilo je još nešto u boci, i ide 65, 66,67... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76l.... rekoh zaustavi ti to nešto nije u redu. Kad ono curi plin po kotaču van! Otvaram bunker a iz boce kroz ventil šiklja plin i ledi cijeli bunker!!! Turisti su gurali aute sa benzinske i bježali. 6-7 sati sam sjedio pored auta dok pritisak u boci nije popustio toliko da se ventil može skinuti i istočiti bocu. Naravno povratni ventil je bio prejako zategnut i kod točenja se otvorio i ostao zacvikan. Ma mogao bih cijelu štoriju napisati u tih 60000km, razno raznim meštara, servisa, čudnih problema i hrpu novaca ulupanih. Sorry paviću na OT-u ali nisu to kola za plin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Sad opet zbog katastrofalno lose ugradnje ispada da plin ne valja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 4 hours ago, JosipZG said: Sad opet zbog katastrofalno lose ugradnje ispada da plin ne valja... Jebi ga, meni se zamjerio. Svoju školu sam nažalost platio, da se razumijemo radi se o poznatom centru za plin, nisam niti škrtario kod ugradnje, tartarini sistem plaćen nekih 13-14000kn. Nakon toga sam vozio 9 godina Hy coupe 2.0, Maverick me cijelo vrijeme nagovarao i kunuo se da je Hyundaieva 2.0 beta stvorena za plin no nije me uspio više nagovoriti. Svih 9 godina i cca 140000km sam odvozio na benzin i to većinom na 98ici. Ja ne kažem da plin ne valja ali ja sam imao vrlo loše iskustvo koje ne bih želio ponoviti. Ma da ugradim plin u svoj auto i prvi put kad bi nemirno radio hladan ili kod prebacivanja zacukao mislim da bi pošizio. Jebat ga, picajzla sam kaj se toga tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 36 minutes ago, Vili said: Jebi ga, meni se zamjerio. Svoju školu sam nažalost platio, da se razumijemo radi se o poznatom centru za plin, nisam niti škrtario kod ugradnje, tartarini sistem plaćen nekih 13-14000kn. Nakon toga sam vozio 9 godina Hy coupe 2.0, Maverick me cijelo vrijeme nagovarao i kunuo se da je Hyundaieva 2.0 beta stvorena za plin no nije me uspio više nagovoriti. Svih 9 godina i cca 140000km sam odvozio na benzin i to većinom na 98ici. Ja ne kažem da plin ne valja ali ja sam imao vrlo loše iskustvo koje ne bih želio ponoviti. Ma da ugradim plin u svoj auto i prvi put kad bi nemirno radio hladan ili kod prebacivanja zacukao mislim da bi pošizio. Jebat ga, picajzla sam kaj se toga tiče. Na srecu auto na benzin se nemoze pokvarati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 fire, da ponovim jer vidim da quotaš a nisi pročitao - je ne kažem da plin ne valja nego da sam ja imao loše iskustvo i to ne bih želio ponoviti. U pravu si da se i auti na benzin i na diesel kvare, samo oni imaju jedan sustav manje koji se može pokvariti i koji može uzrokovati probleme. Kako god okreneš dodatna ugradnja plina je zapravo "parazitska" instalacija, pitanje je samo koliko je majstor dobro složi. Takva "simbioza" može biti itekako dobra, nažalost kod mene je završila loše. Da rezimiram - LPG - da ali ne kod mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 2 hours ago, Vili said: fire, da ponovim jer vidim da quotaš a nisi pročitao - je ne kažem da plin ne valja nego da sam ja imao loše iskustvo i to ne bih želio ponoviti. U pravu si da se i auti na benzin i na diesel kvare, samo oni imaju jedan sustav manje koji se može pokvariti i koji može uzrokovati probleme. Kako god okreneš dodatna ugradnja plina je zapravo "parazitska" instalacija, pitanje je samo koliko je majstor dobro složi. Takva "simbioza" može biti itekako dobra, nažalost kod mene je završila loše. Da rezimiram - LPG - da ali ne kod mene. Gore napisao da ti je plin cak uzrokovao stradavanje getribe, sto sigurno nije tocno. Previse okrivljujes plin. A i za havaraju u motoru vjerovatno plin uopce nije kriv, nego km. Nazalost pao si na price mehanicara koji vole otkriviti druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 (edited) ja vjerujem da je plin uzrokovao probleme na motoru(ne na getribi naravno) jer nikad nije radio dobro na plin (ti motori prelaze jako jako puno km) e sad, zašto se to nije išlo reklamirat i zašto vozit poluispravan auto, stvarno ne znam. check engine lampica ima neki razlog zašto je upaljena a morala se upaliti ako se auto tako ponašao Edited August 18, 2017 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Uzročno posljedična veza je getribe i plina, čitaj ispočetka, došlo je do stradavanja katalizatora radi zamjene punjenja 5. i 6. cilindra što je dovelo do detonacija u katalizatoru koji se kasnije razletio i zaštopao ostatak ispušnog sistema. Naravno to se desilo pod opterećenjem pa je bilo potrebno zamijeniti dosta toga (ne sjećam se što sve jer je prošlo desetak godina, znam da su popustili dihtunzi na ispušnim granama, da su skidali i poklopac ventila i još što šta) te da je nakon tog događaja getriba počela štekati i cukati kod promjene brzina (automatik) te se otkrilo da gubi ulje na nekom semeringu i kod hladnjaka ulja. Moguće da to i nije uzrokovalo problem getribe ali je sigurno nije odmoglo u tome. Što se tiče kilometara, auto je kupljen sa 90000km i bio je u mint stanju, 30000km sam se vozio bez problema a onda, na 120000km je ugrađen plin. Prije toga je auto bio i na servisu i na kompletnom pregledu u ovlaštenom servisu, nisam baš lud da ugrađujem plin i bacam cca 2k€ na motor koji ne valja. Auto je servisiran svakih 10000km a na 180000km sam imao generalku radi ventila te je nakon toga auto prodan. Ne padam baš na priče mehaničara, auto je uvijek održavan u istom servisu kod istog majstora, jedino sam "lutao" kod servisa plina. Što se tiče radione gdje je ugrađen plin, tamo su okrivljavali sve i svašta pa smo tako mijenjali MAF senzor, senzor radilice, senzor vanosa... Slali me u ovlašteni na dijagnostiku, govorili da se treba "kalibrirati" BMW-ov ecu pa da će se plinski kalibrirati po njegovom (WTF) , na kraju se uključio i moj otac (inače sudski vještak za strojarstvo, promet i vozila), rađeno je vještačenje te su isplatili dio novaca nazad i tu smo raskrstili sa njima. Da li je plin svemu kriv ili nije više ne želim raspravljati. Činjenica je da su problemi krenuli nakon ugradnje plina, da sam imao hrpu problema vezanih za samu plinsku instalaciju, krepavanje dizni, nemiran rad, krepavanje ecu-a od plina pa čak i zacvikan ventil su samo neke od stvari u tih 60000km. Meni apsolutno dovoljno da ga više ne ugradim u svoj auto, usprkos svim pozitivnim iskustvima mojih prijatelja ali i obitelji (sestra vozi na plin, šogor vozi na plin). Ja ne kažem da plin ne valja ako je dobro napravljen, vjerujem da sam ja popušio radi toga što su moj auto "sfušali", čak je moguće da dio problema nije uzrokovan lošom instalacijom no svakako nije odmoglo u njihovom ranijem pojavljivanju. Ja svakako više ne želim "riskirati" sa plinom jer sam svoju školu prošao. Da ponovim za fire-a jer se on, iz meni nepoznatih razloga, našao "napadnutim", plin je super stvar ako je dobro napravljen ali nije za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 (edited) P.S. nisam vozio poluispravan auto, tj. jesam prvi dan dva nakon preuzimanja i svaki put do ovlaštenog na dijagnostiku nakon što su ga oni "složili". Naravno i kad se razletio katalizator i to od Lučkog do radione sa pola gasa (nije se ni htio zavrtiti više od 3200rpm koliko je bio zaštopan). I onda malo malo se dešavalo da radi nemirno. Pa su tako, svako malo dizne čišćene, podešavane (i kroz ecu a i u dva navrata su skidane i podešavane na nekom analognom uređaju) i na kraju mijenjane Filteri plina bili mijenjani svakih 10000km. Kažem, ja sam samo probleme imao sa tim, ne kažem da ne valja ali ja sam imao hrpu problema, više se i ne sjećam svih, prošlo je desetak godina, nakon tog BMW-a sam imao Hyundai coupe-a 2.0 betu koji sam kupio sa 23000km i odvrtio do 168000 bez ijednog problema, naravno bez plina. EDIT: fire, kad smo skidali glavu, nakon što su ventili popucali, na svakom cilindru je košuljica cilindra na vrhu bila potrošena nekih 5-8mm od ruba, baš se fino vidjelo koliko fali materijala a i pod prstom se osjetilo ni klipovi nisu izgledali bajno. Edited August 18, 2017 by Vili Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 1 hour ago, Vili said: P.S. nisam vozio poluispravan auto, tj. jesam prvi dan dva nakon preuzimanja i svaki put do ovlaštenog na dijagnostiku nakon što su ga oni "složili". Naravno i kad se razletio katalizator i to od Lučkog do radione sa pola gasa (nije se ni htio zavrtiti više od 3200rpm koliko je bio zaštopan). I onda malo malo se dešavalo da radi nemirno. Pa su tako, svako malo dizne čišćene, podešavane (i kroz ecu a i u dva navrata su skidane i podešavane na nekom analognom uređaju) i na kraju mijenjane Filteri plina bili mijenjani svakih 10000km. Kažem, ja sam samo probleme imao sa tim, ne kažem da ne valja ali ja sam imao hrpu problema, više se i ne sjećam svih, prošlo je desetak godina, nakon tog BMW-a sam imao Hyundai coupe-a 2.0 betu koji sam kupio sa 23000km i odvrtio do 168000 bez ijednog problema, naravno bez plina. EDIT: fire, kad smo skidali glavu, nakon što su ventili popucali, na svakom cilindru je košuljica cilindra na vrhu bila potrošena nekih 5-8mm od ruba, baš se fino vidjelo koliko fali materijala a i pod prstom se osjetilo ni klipovi nisu izgledali bajno. Opet te pitam, jel se moze potrositi cilindar kada auto radi na benzin? Ipada da za svako mehanicko trosenje je uzrokovano plinom. Bez veze krivis plin za 90% stvari koje nije kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 2 minutes ago, fire said: Opet te pitam, jel se moze potrositi cilindar kada auto radi na benzin? Ipada da za svako mehanicko trosenje je uzrokovano plinom. Bez veze krivis plin za 90% stvari koje nije kriv. fire imaš pravo! konačno nakon desetak godina da nađem svoj mir. thnx. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Al da ga jebeš koliko je plinaša krepalo od loše plinske mape na autoputu nakon malo jačeg stiskanja a koliko na benzin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 (edited) Ni jedan..u velikoj razlici u mapi prvo ce ti bacit pre bogatu/siromasnu smjesu ili missfire.. Edited August 18, 2017 by Dinko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 1.8t 75k km plina i nikad vise bez plina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now