BM0021 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Pa zapucas mu vatrogasni u usis, mislim da bi ga taj prah ugusio. Samo se treba snaci u takvoj situaciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Ali si sa prahom zajebo motor opasno. Jbga cilj ga je spasiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Kaj nebi to zastopalo usis samo? Nebi trebalo proci kroz filter Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Da aparat isto moze, samo ga u filter treba.. sve je bolje nego ga pustit da se raspadne. Ali da malo je vjerovatno da bi se snasli u tome.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Update glede ovog Dobloa.. ukupna steta s rukama je oko 60k kn. U isto vrijeme se u AC-u pojavio jos jedan kojem se isto dogodilo, nakon ponesto navlacenja, Fiat je priznao gresku i nisu nista naplatili popravak. Taj je imao 70ak tisuca km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Da nisu u te Doblice zabunom VW motore ugradili? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Caddy nema konkurenciju, je skuplji u startu, ali je žilav i robustan, izdržaljiv i pristupačan za održavanje, dijelova ima gdi god očeš, i na kraju kad ima 400 000 km ako ga tak duugo voziš opet ga prodaš za cca 4 000 eur ....ja imam dva maxija, 2009 1,9 tdi 105 ks mislim , sad ima 265 000 km ...2014 1.6 tdi 102 ks sa 60 000 km ... i danas sam regao trećeg 2017 2,0 tdi kod Zubaka uzeo prekjučer... klima, radijo, leptir vrata, el. ogledala grijana, i to je to, drugo mi ne treba. Jel' stanu dvije euro palete u maxija?Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Iskreno ne znam, nisam nikad tovario nešto na palete ni u jednog od njih, jer za to imam kombije, kedije koristimo za ''rasutu'' trgovačku robu ....pod tvrdnjom da nema konkurenciju, mislio sam na kvalitetu izrade naspram konkurencije, materijali, održavanje, vrijednost kasnije kao rabljenog itd itd ... ipak je to vw, što još da volvo radi takva laka dostavna vozila N1 .... a maxi mi je prioritet jer jednostavno stane puno više robe u njega nego u običnoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 (edited) On 22. 09. 2017. at 5:07 PM, gmajna said: Nema pripasavanja, sve pase Ipak je bilo malo pripasivanja. Prije: Poslije: Edited January 3, 2018 by Cajo link 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 del si dve iste slike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 1 minute ago, Cajo said: Ipak je bilo malo pripasivanja. Prije: Poslije: Nadam se da si nekaj fulao sa slikama jer inače izgleda apsolutno identično 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 6 minutes ago, Cajo said: Ipak je bilo malo pripasivanja. Poslije: stanes ti u te profilirane klupice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 25 minutes ago, riceburner said: stanes ti u te profilirane klupice? U originalnim VW sicevima taman mi je sredina čela dodirivala plastiku pretinca za odlaganje iznad glave, a sad mi glava uopće, čak ni kosa, ne dodirne tu plastiku/pretinac. U originalnim sicevima na suvozačko mjesto nit nisam mogao sjesti, a sad mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 1 minute ago, Cajo said: U originalnim VW sicevima taman mi je sredina čela dodirivala plastiku pretinca za odlaganje iznad glave, a sad mi glava uopće, čak ni kosa, ne dodirne tu plastiku/pretinac. U originalnim sicevima na suvozačko mjesto nit nisam mogao sjesti, a sad mogu. fino, dodi nekaj kupit kod mene da vidim to uzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 3 minutes ago, riceburner said: fino, dodi nekaj kupit kod mene da vidim to uzivo Kad bu gotovo. Imam još dosta toga za montažu. Tihi će biti oduševljen Prije: Poslije: Ugrađen i retrovizor od passata jer uopće nije imao nikakav retrovizor. Slike nakon ugradnje sportskih tepiha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Uh ljubomoran sam na caddy, prejeben je Na mog caddya 2007 je isao sic od g5 na saraf. Davno je bilo ali 99% sam siguran da nisam morao kemijati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 sicevi su drkaona. Al daj jos promjeni volan u onaj od 7R/gti/gtd, to je 3500-4000 s airbagom a izgledat ce bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 6 minutes ago, Xman said: sicevi su drkaona. Al daj jos promjeni volan u onaj od 7R/gti/gtd, to je 3500-4000 s airbagom a izgledat ce bomba kupio sam MF kožni volan s tipkama i zavojnice s tempomatem. Sad čekam Tihija da to složi sve kak spada, a onda ćemo lako za volan. Rekao mi je da je elektronika od golf VI???! Još treba ugraditi prednje farove led/xenon, navi koja je na putu iz Poljske, šalter za automatsko paljenje svjetala sa senzorom, rikverc kameru - te sve komponente već imam doma. Jedino što čekam još su branici koje bi stavio od caddy alltracka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 @Cajo nisi normalan, ali to i sam znaš. Caddy je odličan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 haha vrh. i ovo zada obavezno, da mozes lakse ...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 di si naso siceve koliko te kostala kamera za rikverc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 taj Caddy je vrh!! Obozavam ga!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 (edited) 1 hour ago, eNcode said: di si naso siceve www.happyparts.de koliko te kostala kamera za rikverc ? kupio 2. Jedna se ugrađuje na caddy,ali podiznim vratima, a druga je koja se ugrađuje na lampice za osvjetljenje tablica. Mislim da ću na treću varijantu,a to je na treće stop svjetlo Edited January 3, 2018 by Cajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 (edited) Ima li netko dobar popust u VW-u. Trebaju mi svi ovi dijelovi od Caddy Alltracka Spoiler Edited March 24, 2018 by Cajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now