Micek Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Gdje otpeljat auto na servis da prekontrolira auto i izmjenu ulja itd. Auto sam kupio s 108.300km Radi se o fiatu 500 1.2 automatik Servisnu nisam dobio s autom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Gdje otpeljat auto na servis da prekontrolira auto i izmjenu ulja itd. Auto sam kupio s 108.300km Radi se o fiatu 500 1.2 automatik Servisnu nisam dobio s autom. Ako hoces ovlasteni, znam ti covjeka u Auto Karić, a ako hoces ovako kod nekoga doma mogu te uputit kod kuma u Vrapcu, on je doktor za talijane. Zovi me oko 11, pa dogovorimo. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek Posted October 25, 2017 Author Report Share Posted October 25, 2017 moze. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 2 hours ago, _DEX_ said: Ako hoces ovlasteni, znam ti covjeka u Auto Karić, a ako hoces ovako kod nekoga doma mogu te uputit kod kuma u Vrapcu, on je doktor za talijane. Zovi me oko 11, pa dogovorimo. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Bolje da to nisi spomenuo, to su takvi fuseri da je to prestrasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Ja cu Miceka ionako svom kumu poslat, a ne Kariću. Ne znam kakvi su serviseri u Kariću posto Fiata bas nisam nesto puno vozio, a i kad jesam samo sam kod kuma isao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now