Jopa Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Radi se o Renault Clio 1.6 16v 2000.g. Fali mi jedna piksa za centriranje glave (do zamasnjaka). Razlicite je dimenzije od pikse koja je do zupcastog (manja je) Gdje se to moze nabaviti? U Baoticu mi vele da postoji samo jedna piksa (ta do zupcastog) i da namontiram tako kako je. Ali glava previse sece po bloku kad je samo jedna piksa. Nije mi to pouzdana informacija, jer se i na bloku i na glavi vidi da su probuseni di dode piksa. Kaj napraviti? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 imaš broj šasije? u najgorem slučaju izmjeriš šublerom promjer rupe i daš tokaru da napravi novu piksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 20, 2017 Author Report Share Posted November 20, 2017 VF1CB0T0F23943967Da, i to kaj veliš. Jednostavno i jeftino a gotovo u par minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 ako dobro gledam i tu je označena samo 1 piksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 20, 2017 Author Report Share Posted November 20, 2017 A u pm. Pa oni stvarno nisu normalni... Kakva idiotarija, na strani zamašnjaka glava šeće po bloku cca 1mm Probat ću stegnut ravno pa bumo vidjeli kako će ispast.Fala imenjace! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now