Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 1/29/2018 at 18:57, ND4SPD said:

To bi bilo fantasticno, bilo je i u najavi (imamo temo o tome tu na forumu), ali na zalost, nista od toga...

od kud ti to da nista od toga? gdje si to cuo/procitao?

Posted

ok, to sta zadnje pise tamo je stara vijest...ja se uopce ne brinem za 2019, po meni smo na 90% sansi da se odrzi, samo pitanje je lokacija

Posted
8 minutes ago, Ruske said:

ok, to sta zadnje pise tamo je stara vijest...ja se uopce ne brinem za 2019, po meni smo na 90% sansi da se odrzi, samo pitanje je lokacija

Rijeci ti se pozlatile...

• 2 weeks later...
Posted
On 1/29/2018 at 6:48 PM, Ruske said:

rally mi fascinantan jos od doba makkinena, mcraea, burnsa, gronholma, solberga...monte mi vrhunac sezone, san mi jednom ici raditi na upis na monte...ili ako bude srece za god dve na croatiu kad dodu wrc! za sad mi vrh vidjeti uzivo R5 aute, hidega, sebalja, turka, szilagyja i ekipu :) 

Jesi ti radio upis na shakedownu i Fuskulinu sad na proslogodisnjoj Croatiji?

Posted (edited)

yes, radim na relijima upise vec 3. godinu...a na ostalim disciplinama razno :) javi se na due castelli, isto sam na upisu, ako budes u blizini

Edited by Ruske
  • Like 1
Posted (edited)

Haha, pozdrav :bye1:...vec se znamo, ja sam bio zamjenik voditelja brzinca na croatiji, sjecam se auta pa sam ga povezao sa tvojim postom da bi radio upise... :D

Edited by entuzijast
  • Haha 1
Posted

ili ces vidjeti leona ili ces vidjeti alfu 159 karavan...to je ekipa s upisa :D eventualno jos treca ekipa kad bude potrebno na odredenim natjecanjima...ali nas dvoje smo standard :) 

Posted
ili ces vidjeti leona ili ces vidjeti alfu 159 karavan...to je ekipa s upisa  eventualno jos treca ekipa kad bude potrebno na odredenim natjecanjima...ali nas dvoje smo standard  
Ja na upisu nista ne vidim
  • Haha 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...