Ruske Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 On 1/29/2018 at 18:57, ND4SPD said: To bi bilo fantasticno, bilo je i u najavi (imamo temo o tome tu na forumu), ali na zalost, nista od toga... od kud ti to da nista od toga? gdje si to cuo/procitao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 7 minutes ago, Ruske said: od kud ti to da nista od toga? gdje si to cuo/procitao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruske Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 ok, to sta zadnje pise tamo je stara vijest...ja se uopce ne brinem za 2019, po meni smo na 90% sansi da se odrzi, samo pitanje je lokacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 8 minutes ago, Ruske said: ok, to sta zadnje pise tamo je stara vijest...ja se uopce ne brinem za 2019, po meni smo na 90% sansi da se odrzi, samo pitanje je lokacija Rijeci ti se pozlatile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Pričalo se o Istri ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 On 1/29/2018 at 6:48 PM, Ruske said: rally mi fascinantan jos od doba makkinena, mcraea, burnsa, gronholma, solberga...monte mi vrhunac sezone, san mi jednom ici raditi na upis na monte...ili ako bude srece za god dve na croatiu kad dodu wrc! za sad mi vrh vidjeti uzivo R5 aute, hidega, sebalja, turka, szilagyja i ekipu Jesi ti radio upis na shakedownu i Fuskulinu sad na proslogodisnjoj Croatiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruske Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 (edited) yes, radim na relijima upise vec 3. godinu...a na ostalim disciplinama razno javi se na due castelli, isto sam na upisu, ako budes u blizini Edited February 12, 2018 by Ruske 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 (edited) Haha, pozdrav ...vec se znamo, ja sam bio zamjenik voditelja brzinca na croatiji, sjecam se auta pa sam ga povezao sa tvojim postom da bi radio upise... Edited February 12, 2018 by entuzijast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Nadam se da nitko nije bio na upisu na Zbandaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruske Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 ili ces vidjeti leona ili ces vidjeti alfu 159 karavan...to je ekipa s upisa eventualno jos treca ekipa kad bude potrebno na odredenim natjecanjima...ali nas dvoje smo standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 17, 2018 Author Share Posted February 17, 2018 ili ces vidjeti leona ili ces vidjeti alfu 159 karavan...to je ekipa s upisa eventualno jos treca ekipa kad bude potrebno na odredenim natjecanjima...ali nas dvoje smo standard Ja na upisu nista ne vidim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now