Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bok ljudi!

Gdje u HR ( idealno ZG i okolica, a moze i SLO) ici postavljati paint protection film (PPF)? Da li netko s foruma to radi, da li netko ima osobnih iskustava?

Posted
1 hour ago, Kris said:

Bok ljudi!

Gdje u HR ( idealno ZG i okolica, a moze i SLO) ici postavljati paint protection film (PPF)? Da li netko s foruma to radi, da li netko ima osobnih iskustava?

@zizz

www.zatamni.me 

Posted

Ja sam stavio na Caddy ovo...http://www.bodyfence.net/....cijeli prednji branik i hauba...i vrhunski je...s tim da se lako zagrebe, makar je imam keramiku preko toga, osjetljivo je...

Što se tiče zaštite od kamnečića je vrhunski, napravio 4000 do sad i nema piknjica.... ako radiš haubu, radi komplet, to je debela folija i kuži se ako je do pola...

Posted
17 hours ago, semper said:

Kaj ce ti to za alfu emoji14.png bega, folije zagreb?

hahah ... da za alfu. kad je izdrzala ovak dugo bez ogrebotine :P

koliko sam citao po netu, jako je bitna i kvalitetna instalacija te folije, tak da fakat trebam nekog provjerenog. budem pitao i begu 

Posted
16 hours ago, t.m. said:

Ja sam stavio na Caddy ovo...http://www.bodyfence.net/....cijeli prednji branik i hauba...i vrhunski je...s tim da se lako zagrebe, makar je imam keramiku preko toga, osjetljivo je...

Što se tiče zaštite od kamnečića je vrhunski, napravio 4000 do sad i nema piknjica.... ako radiš haubu, radi komplet, to je debela folija i kuži se ako je do pola...

folija se lako izgrebe? vidim da je neka self-healing ... to ne pomaze da se te ogrebotine poprave? 

kod koga si to radio? koliko love za koju povrsinu? 

Posted

@Kris ja ju imam napred na farovima i masci i jebeno se drzi vec godinu dana . ni ne kuzi se skoro osim ako se bas ne zagledas . obuko bi cijeli auto ali izgubi se sjaja , pa to je dalje do osobnog ukusa . 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...