2fast Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mislim da ti "Ico" ima za prodat, odnosno može nabavit HKS Type1. Ugradit ga je vrlo lako, par žica za pospajat i to je to (brava, BAT+, ručna, zemlja...) btw: nakon dugo istraživanja, ispitivanja.. itd... došao do zaključka da TT i nije prekorisna stvar. Da skratim priču, od hlađenja turbine u leru nema previše koristi, tlak ulja je nizak, podmazivanje slabo. U krajnjoj liniji ispada da je to štetno. Najbolji sistem hlađenja, dva-tri kilometra prije kuće voziš se off boost, ohladiš sve kak spada, dođeš u garažu i mirne duše gasiš auto.
Filip3333 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 TNT radionica! Javi se Žacu,maš broj i sve potrebne podatke na njihovoj internet stranici! :thumbsup:
Dario SB Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 to je sigurno za škodilaka,aaaaaaaaaaaaa marko??????
striko Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nemoj mi samo rec da to za sebe kupujes?:drink: to se napalia na GROBNIKU pa sad diže ŠKODILAKA
kutija Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja ne zelim vjerovat da on to hoce na skodu stavit :doh: striko kako ce je dignut turbo timerom...moze jedino u zrak:D
striko Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja ne zelim vjerovat da on to hoce na skodu stavit :doh: striko kako ce je dignut turbo timerom...moze jedino u zrak:D Tak nekak :naughty:
Mexx Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 :doh: striko kako ce je dignut turbo timerom...moze jedino u zrak:D ahahahahahha ukra si mi rič iz usta:rofl::rofl::rofl::rofl:
avanti Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Imam ja jedan turbo timer od Apexija (polovan-šeme spajanja nemam) pa ako te zanima-50 eura.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now