2fast Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mislim da ti "Ico" ima za prodat, odnosno može nabavit HKS Type1. Ugradit ga je vrlo lako, par žica za pospajat i to je to (brava, BAT+, ručna, zemlja...) btw: nakon dugo istraživanja, ispitivanja.. itd... došao do zaključka da TT i nije prekorisna stvar. Da skratim priču, od hlađenja turbine u leru nema previše koristi, tlak ulja je nizak, podmazivanje slabo. U krajnjoj liniji ispada da je to štetno. Najbolji sistem hlađenja, dva-tri kilometra prije kuće voziš se off boost, ohladiš sve kak spada, dođeš u garažu i mirne duše gasiš auto.
Filip3333 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 TNT radionica! Javi se Žacu,maš broj i sve potrebne podatke na njihovoj internet stranici! :thumbsup:
Dario SB Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 to je sigurno za škodilaka,aaaaaaaaaaaaa marko??????
striko Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kutija said: Nemoj mi samo rec da to za sebe kupujes?:drink: to se napalia na GROBNIKU pa sad diže ŠKODILAKA
kutija Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja ne zelim vjerovat da on to hoce na skodu stavit :doh: striko kako ce je dignut turbo timerom...moze jedino u zrak:D
striko Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kutija said: Ja ne zelim vjerovat da on to hoce na skodu stavit :doh: striko kako ce je dignut turbo timerom...moze jedino u zrak:D Tak nekak :naughty:
Mexx Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kutija said: :doh: striko kako ce je dignut turbo timerom...moze jedino u zrak:D ahahahahahha ukra si mi rič iz usta:rofl::rofl::rofl::rofl:
avanti Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Imam ja jedan turbo timer od Apexija (polovan-šeme spajanja nemam) pa ako te zanima-50 eura.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now