Kegalj Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Ne znam da li to uopce postoji u hrvatskoj niti koliko bi vrijedilo, ali nissan xterra je poprilicno sposoban off roader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 6, 2018 Author Share Posted May 6, 2018 On 5/4/2018 at 1:27 PM, Dacho said: Evo mi imamo Gallopera od 1995 godine kupljen nov u HR, sad ima 127000km, duplu klimu, podizače itd itd, po sljemenu nema gdje ne može proči, šasija od kamiona, problem truljenje pragova i rubnjaka, glave pucaju ako ih voziš preko 130-140kmh to im je bolest jer imaju visco koji je spor, ako se ugradi termoprekidač sa aftermarket ventilatorom onda teraj i nema problema, naš ne troši ni kap ulja ali ga mijenjamo svakih 5000km, sa pogonom nikada nikakvih problema, zaboravi da ces se voziti sa 4x4 po cesti, trga volan i skače u zavoju. Potrošnja grad oko 13-15l standardno, otvorena malo ispod 10l. održavanje ništa do sada osim potrošnih dijelova. Evo to ti je naše iskustvo s Galloperom, i Galloper jer izvorno rađen za potrebe korejske vojske i nije bio namjenjen za prodaju. Noviji imaju bočne plastike ispod kojih znaju dosta istrunuti Hvala puno jako korisne informacije... @Kegalj pojma nemam ..... Uglavnom za vikend sam gledao jednog terracana i gallopera. Definitino bi rađe terracana jel tko zna koji dobar da se prodaje? galloper je trul bio i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Gallopera ne znam dal ces nac zdravog limarijski. Terracana budes.Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 6, 2018 Author Share Posted May 6, 2018 njuskalo i index i face znam što se nudi... jel ima tko kakvog poznanika ili nekog sa terracanom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 8, 2018 Author Share Posted May 8, 2018 a sada samo u Velebit Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Meni baš dobra ta Terrakanta i fora je ekipi na stražnjoj klupi jer sjede dosta više od prednjih pa imaju dobar pregled Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 8, 2018 Author Share Posted May 8, 2018 (edited) 10 minutes ago, BM0021 said: Meni baš dobra ta Terrakanta i fora je ekipi na stražnjoj klupi jer sjede dosta više od prednjih pa imaju dobar pregled prvi dojmovi top a oprema za hyundai pogana haha koza(top stanje) grijanje sjedala automatska klima drvo drveni volan vozacevo sjedalo na struju xenon i tako neke gluposti ? Edited May 8, 2018 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Takav je i ovaj od frendova, automatik. Prije su imali zlatni s ručnim mjenjačem i taj nije imao kožu Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 kolko ti troši to Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 12 minutes ago, matija0311 said: kolko ti troši to Sporohodni 2,9 CRDi, kaj mislis kolko trosi? MNOGO Meni je Korando 2,9 Merc dizel sa M/T gumama uzimao 17+ po gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 8, 2018 Author Share Posted May 8, 2018 (edited) troši koliko naliješ... prosječna je 10-11, 4x4 teren je oko 1 5l to mi je potvrdilo 3 vlasnika...ja imam u njemu 150km Edited May 8, 2018 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Smije li se znati di si ga pronasao u takvom stanju?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 9, 2018 Author Share Posted May 9, 2018 17 hours ago, CooleR said: Smije li se znati di si ga pronasao u takvom stanju?! u dalmaciji...kolega mi javio za njega.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 Volio bi ulja promjenit i sada kako sam kopao malo po manualu... u motor bi stavio 10w40 npr mobil u razdjelnik snage prema manualu ide ATF DEXRON III a u zadnju osovinu(diff) API GL5 80w90(u uputama stoji shell spirax ax) e sada mene po svakoj stavki zanima. -jel bolje 5w40? mada ga u uputama nema..samo za benzinca -u razdjelnik, to je npr ulje mobil atf320? -ZADNJA OSOVINA OVAJ SHELL SPIRAX, TO JE ZA ŠPERU? jer znam da su bmw špere osjetljive na obična ulja za diffove... nebi radi 100kn jeftinijeg ulja zezno šperu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now