Fox Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Neznam dali je ovo pravi podforum... Uglavnom, kako sam izuzetno alergican na prolaske na crveno, jucer mi je puknuo film u Spanskom kad sam se sa kcerkom vracao iz grada. Kod placa u Spanskom krecem na svoje zeleno u smjeru placa a sa desna iz smjera Mozzarta, na svoje vec tri cetiri sekunde debelo crveno, prolazi lik u Audiju karavanu, vidis po faci da je iz faking teskog kamenjara iz teske pripizdine dosao u grad.. Skoro je udario u kcerinu stranu, masem da koji mu je klinac a on meni opsuje, procitao mu sa usana i mase da koji ja kujac... Uglavnom, svaki dan dozivim bar dva prolaska kroz crveno pa recite o razlozima upita sta god hocete ali film mi je dosao do kidanja, svako faking prolazenje kroz debelo crveno ce ici na MUP aplikaciju, nije me briga za komentare... Trazem nekakvu sirokokutnu auto kameru ili neku koja snima sire i po mogucnosti HD da je slika cista a ne da se ne prepoznaje ni model auta... Svaka preporuka, iskustvo, model, marka, dobrodoslo... . 1
_DEX_ Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 @Xman je kupio kameru i kolko se sjecam zadovoljan je. Pitaj njega koja je.Sent from my RNE-L01 using Tapatalk
Lev Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 (edited) Navodno je ovo best buy. Imam ju, platio cca 50 USD, nisu carinili. U susjedstvu sam ti, ak hoces dođi, vidi kako radi i kakva je snimka. Mogu ti negdje poslati klipic ak treba. Ja izabrao nju jer ima superkondenzatore umjesto baterije, ipak su sigurnjiji i pouzdaniji nago lipo baterija koja se przi na suncu. Ima i boljih ali su cca 100 USD na više. https://dashcamtalk.com/blueskysea-b1w/ EDIT2: baci tu oko best of 2018 pa vidi šta ti paše. https://dashcamtalk.com/best-dash-cams-of-2018/ Edited July 19, 2018 by Lev
ivwan19 Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Fox imam ja ovu kameru kakvu ima xman. Nisam je ni upalio jer sam lijen bio nabaviti SD karticu Ako želiš dam ti da probaš Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Fox Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Ja ni neznam kakvu ima @Xman , ako moze koji detalj, naziv, model i to... Grazias .
Rockatansky Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Ne znam kakvu ima xman, ali nije dobra čim motore mobitelom snima. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now