Jump to content

Recommended Posts

Posted

Triban nešto dobro za oprati radilicu iznutra i blok kompletan!

Nešto jaće od ivasola a da ne šteti metalu!

Jel ima ko kakva iskustva???

Di,šta kako??

Posted

Ja prvo koristim ivasol da skinem masnocu, i to perem po 3-4 puta

onda uzmem NEST i sa njim operem da se sjaji kao da nikada nista nije bilo unutra

(svoj blok od alfe sam prao 10 sati :D:D:D:D:D )

Posted

Ja koristim od Ma-Fra Supermafrasol,odlicno,kocentrat koji se daje razriditi sa vodom ovisno koliko je jako zamazano. 1L koncentrata dodje ca 58 kuna na INA Benzinskim postajama.

Posted

renoclean od fuchsa, ja i mrgud sve peremo sa time...skida svu masnoću a toliko je nježan da moja mama pere robu sa njime...

primjera radi staviš klipove u tu tekućinu i nakon pol sata nema 70% gareži...

Posted
Ja koristim od Ma-Fra Supermafrasol,odlicno,kocentrat koji se daje razriditi sa vodom ovisno koliko je jako zamazano. 1L koncentrata dodje ca 58 kuna na INA Benzinskim postajama.

Najbolja stvar! Bitno je samo odmah nakon pranja s njim dobro povrsinu isprati vodom zato da kad se osusi ne ostane koncentrata koji se onda skori i ostanu bijele fleke.

Naravno treba pazit kad se rade one direktor doze 1:1 da se jako dobro ispere.

One baby varijante 1:3 nisu toliko opasne...

Kada sam to otkrio ivasol je za mene proslost..

Posted
Najbolja stvar! Bitno je samo odmah nakon pranja s njim dobro povrsinu isprati vodom zato da kad se osusi ne ostane koncentrata koji se onda skori i ostanu bijele fleke.

Naravno treba pazit kad se rade one direktor doze 1:1 da se jako dobro ispere.

One baby varijante 1:3 nisu toliko opasne...

Kada sam to otkrio ivasol je za mene proslost..

Ivasol je nula bodova naspram supermafrasol:notworthy:

Posted
jel bi se sa tim Renoclean-om mogla skinuti ona zapecena prasina od disk plocica na felgi ?

ja sa time perem svoje felge i nema nikakvih problema....meni nije nagrizao lak ...

inače tekućina se mješa 1:2 sa vodom ali ja to rokam direkt...

Posted

NEST je karnister 10 litara oko 200 kn, kod nas ga ima za kupit u trgovini autodijelovima...al inace je tesko naici na to jer je to industrijsko sredstvo za pranje....Ja sa njime perem sve, od dijelova motora do skidanja kukaca i čađe sa kocnica...

Posted
Di ima tog kiselisa kupiti.?

i koji koristite :

RENOCLEAN ALKALINE CLEANER

RENOCLEAN CITRICENT NATURAL

RENOCLEAN SUPER DETERGENT

RENOCLEAN TRAFFIC FILM REMOVER

Posted
i koji koristite :

renoclean 2000 koristimo....a firma ti je iza gabreka, prođeš rotor skreneš ljevo pičiš prema rićku i nakon nekoliko km buš vidil fuchs sa ljeve strane...

edit mislim da je to ovaj super detergent...

Posted

nitro razrjeđivac :)

pusiona je kod pranja motornih dijelova s bilocim sto sadrzi vodu jer od vode pocne nakon pranja ubrzano hrđat , nitro odstani svu vlagu iz pora dijelova tak da im treba puno vremena da pocnu hrđat

edit:

10 kuna litra u pevecu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...