alfa_vd Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Triban nešto dobro za oprati radilicu iznutra i blok kompletan! Nešto jaće od ivasola a da ne šteti metalu! Jel ima ko kakva iskustva??? Di,šta kako??
Alfaludak Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja prvo koristim ivasol da skinem masnocu, i to perem po 3-4 puta onda uzmem NEST i sa njim operem da se sjaji kao da nikada nista nije bilo unutra (svoj blok od alfe sam prao 10 sati :D:D:D )
avanti Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja koristim od Ma-Fra Supermafrasol,odlicno,kocentrat koji se daje razriditi sa vodom ovisno koliko je jako zamazano. 1L koncentrata dodje ca 58 kuna na INA Benzinskim postajama.
Debeli Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 renoclean od fuchsa, ja i mrgud sve peremo sa time...skida svu masnoću a toliko je nježan da moja mama pere robu sa njime... primjera radi staviš klipove u tu tekućinu i nakon pol sata nema 70% gareži...
SVEN Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ja koristim od Ma-Fra Supermafrasol,odlicno,kocentrat koji se daje razriditi sa vodom ovisno koliko je jako zamazano. 1L koncentrata dodje ca 58 kuna na INA Benzinskim postajama. Najbolja stvar! Bitno je samo odmah nakon pranja s njim dobro povrsinu isprati vodom zato da kad se osusi ne ostane koncentrata koji se onda skori i ostanu bijele fleke. Naravno treba pazit kad se rade one direktor doze 1:1 da se jako dobro ispere. One baby varijante 1:3 nisu toliko opasne... Kada sam to otkrio ivasol je za mene proslost..
avanti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Najbolja stvar! Bitno je samo odmah nakon pranja s njim dobro povrsinu isprati vodom zato da kad se osusi ne ostane koncentrata koji se onda skori i ostanu bijele fleke. Naravno treba pazit kad se rade one direktor doze 1:1 da se jako dobro ispere. One baby varijante 1:3 nisu toliko opasne... Kada sam to otkrio ivasol je za mene proslost.. Ivasol je nula bodova naspram supermafrasol:notworthy:
Misek_Chipsy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 renoclean od fuchsa....blabla.... primjera radi staviš klipove u tu tekućinu i nakon pol sata nema 70% gareži... :thumbsup: +1 za renoclean
Dinac Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 jel bi se sa tim Renoclean-om mogla skinuti ona zapecena prasina od disk plocica na felgi ?
Misek_Chipsy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ja mislim da da...meni je cuda skinuo ak ne skida,napravis malo jacu mjesavinu... uglavnom,naspricas,ostavis 10-15min i isperes
Debeli Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 jel bi se sa tim Renoclean-om mogla skinuti ona zapecena prasina od disk plocica na felgi ? ja sa time perem svoje felge i nema nikakvih problema....meni nije nagrizao lak ... inače tekućina se mješa 1:2 sa vodom ali ja to rokam direkt...
adi Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 NEST je karnister 10 litara oko 200 kn, kod nas ga ima za kupit u trgovini autodijelovima...al inace je tesko naici na to jer je to industrijsko sredstvo za pranje....Ja sa njime perem sve, od dijelova motora do skidanja kukaca i čađe sa kocnica...
Dinac Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Di ima tog kiselisa kupiti.? i koji koristite : RENOCLEAN ALKALINE CLEANER RENOCLEAN CITRICENT NATURAL RENOCLEAN SUPER DETERGENT RENOCLEAN TRAFFIC FILM REMOVER
Debeli Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 i koji koristite : renoclean 2000 koristimo....a firma ti je iza gabreka, prođeš rotor skreneš ljevo pičiš prema rićku i nakon nekoliko km buš vidil fuchs sa ljeve strane... edit mislim da je to ovaj super detergent...
Marko Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nitro razrjeđivac pusiona je kod pranja motornih dijelova s bilocim sto sadrzi vodu jer od vode pocne nakon pranja ubrzano hrđat , nitro odstani svu vlagu iz pora dijelova tak da im treba puno vremena da pocnu hrđat edit: 10 kuna litra u pevecu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now