Jump to content

Recommended Posts

Posted

U koji ovlašteni servis odvesti Suzuki na servis? Nisam nikad imao doticaja s tim autima pa nemam pojma koji su servisi ok. Mora biti ovlašteni jer je auto još pod garancijom.

Jel Unicomerc ok servis?

• Like 1
Posted

Ja sam vec godinama u Pavlinic-Sopicu i zadovoljan sam. Iako treba napomenuti da neki drugi clanovi foruma nisu bili zadovoljni

Posted

U auto remetinec ne bi ni tačke otpeljao, bio mi je jednom SX4 tamo na servisu i lakiranju, fušeraj žešći, potrgali pol kopči po autu,  bočni žmigavac i sve tako lijepo zakrpali da se ne vidi odmah.

Išo tamo pitat za novi S-cross, doslovno je bilo tu ti je prospekt sa cijenama i snađi se.

S Pavlinic Sopic nisam imo problema, dapače znali su uskočit sa džabe dijagnostikom

Posted

Frend je furao isto u Pavlinic Sopic.... koliko se sjecam rjesavali su mu neke stvari izvan garancije pod garanciju....

Posted

Pitaj gonzagu tu s foruma on je sef rementinca sigurno mozete nac neko pozitivno i zadovoljavajuce rjesenje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
Super, budem naručio auto tamo. Koliko uopće košta redovni servis za swifta?
Ovisi koja generacija i na koliko je servis, moji je 2005 model i mali servis je oko 1000, svake dvije godine je nesto veci servis i to je onda 1200-1500

Sent from my Moto G (5) using Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...