krisshark Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Bok , Koja je najbolja opcija slanja motora(od auta) na paleti iz DU za RI , HP express ili nesto drugo ? Mozda kakva dostava kombijem ako imate kakvu preporuku . Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy1 Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 In time. Ja sam sebi preko njih, iz Stona do Našica, platio manje od 300kn dostavu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 I stigne na vrijeme! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVAN_VXR Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Imam kolegu koji često putuje prema ZG sa prikolicama pa ako nisi riješio mogu te spojiti sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Jel tko vozio auto vlakom ST-ZG? Kolko vidim na HŽ webu cijena je 101kn. I još 208kn karta za mene. Ima tko kakva iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 13 minutes ago, DarioB said: Jel tko vozio auto vlakom ST-ZG? Kolko vidim na HŽ webu cijena je 101kn. I još 208kn karta za mene. Ima tko kakva iskustva? ak je spušten zaboravi zapet ce inace slali smo gore dole. dofuras auto ostavis ga tamo i neko ga pokupi ujutro, ne trebas ti ic ali moras kupit kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 @Dario, nije spušten auto. Znači ne moram ja ići, samo kupim karte, neko dofura auto na kolodvor i to je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Po pravilu bi trebao ići s autom ali... Poželjno je da odes na ukrcaj iz razloga jer su u sezoni rent a car slali tako auta jer im je najjeftinija opcija. Naravno ekipa bi ili kasnila ili se nebi pojavila i bilo je sranja s iskrcajom ostatka vagona. Pa su malo počeli gledati te stvari ali i dalje šljaka i najjeftinija opcija transporta auta/motoraSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Kužim, ali možda bih kupio auto u Splitu, ne da mi se vlakom u Split i nazad pa bih to odradio ovako na slijepo. @Snjur Ti si iz Splita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Kužim, ali možda bih kupio auto u Splitu, ne da mi se vlakom u Split i nazad pa bih to odradio ovako na slijepo. [mention=921]Snjur[/mention] Ti si iz Splita?Bio do prije 3 god. Sad sam okolica Zg. Javi na pm što te zanima pa vidimo sto se može učinitiSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 11 hours ago, DarioB said: @Dario, nije spušten auto. Znači ne moram ja ići, samo kupim karte, neko dofura auto na kolodvor i to je to? yep. tak smo mi radili prije par godina. dal se kaj mjenjalo neznam sad, ali sumnjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisshark Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 22 hours ago, IVAN_VXR said: Imam kolegu koji često putuje prema ZG sa prikolicama pa ako nisi riješio mogu te spojiti sa njim Odustao sam od tog motora , uletilo nešto iz slovenije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now