Toninho Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jučer smo se malo vozili. Da ne bi bilo da se samo šepurimo... :no2: Više fotografija na: Drift.hr ---> click
CroDriver Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jeste dogovorili išta za onu rupu na rubu staze? Ja neću vozit sa skupljim autima dok se to ne riješi a auta za drljat više nemam do daljnjeg
gjuro Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Bravo cure :cheer::cheer::cheer: Meni žao kaj se poklopio termin sa Sljemenskim slalomom, da vam dođemo tamo pokazati kako se prolazi S :naughty:
Brklja Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Meni žao kaj se poklopio termin sa Sljemenskim slalomom, da vam dođemo tamo pokazati kako se prolazi S :naughty: I meni kaj se Sljeme poklopilo sa Grobnikom, da vam pokažem kako se ne drifta :lol::lol:
Kas Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jeste dogovorili išta za onu rupu na rubu staze? Ja neću vozit sa skupljim autima dok se to ne riješi a auta za drljat više nemam do daljnjeg Nismo, niti nam je u planu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now