riceburner Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 (edited) Traze se: Dunlop Sport BlueResponse 185/60 R14 jel ima negdi jeftinije od mall.hr (370kn/kom), placanje mora biti preko amex kartice, nikakve kemije za cash ne dolaze u obzir. Zahvaljujem Edited March 18, 2019 by riceburner Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 (edited) Brisi, sad vidim da nije isti model guma. Samo me zanima, ako dobijes racun i sve uredno po PS-u, kakve veze ima nacin placanja? Edited March 18, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 9 minutes ago, _DEX_ said: Brisi, sad vidim da nije isti model guma. Samo me zanima, ako dobijes racun i sve uredno po PS-u, kakve veze ima nacin placanja? ima jer sam na vise mjesta vidio da istaknute cijene vrede samo za placanje cashom... cijene na kreditne kartice su veće... bio sam s frendicom u subotu u sloveniji kod njih je guma za placanja karticom 60 eur kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 (edited) Kartične kuće uzimaju postotak, keš je keš. I tebi skinu sa računa trenutno a trgovcu plate za xy dana... Edited March 18, 2019 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Ako prodavač nema pos aparat, gubi klijente, a pos aparat kosta, pa onda on svoj "gubitak" nadoknadjuje s tih cca 5%... ali inace bi cijena prema ugovoru, s konkretnom Amex-om, trebala biti ista kao i za cash.... a cash direktan i cash direkt s kartice opet nije isto, jer je transkacija i opet ti naplati kao da plaćaš kreditnom karticom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Cijenu istu za keš i kartice si može dozvoliti jedino onaj tko dere cifru pa mu ostane prostora za proviziju...ili onaj tko stvarno radi brdo prometa pa valjda složi bolji deal s kartičarima.Ovako za gume ili stvari preko Exfreeridera itd koji ionako uzmu minimalnu maržu - logično je da je cifra samo za keš takva kakva je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 (edited) 46 minutes ago, riceburner said: ima jer sam na vise mjesta vidio da istaknute cijene vrede samo za placanje cashom... cijene na kreditne kartice su veće... bio sam s frendicom u subotu u sloveniji kod njih je guma za placanja karticom 60 eur kom Pa zato bas se isplati placati kesom. Platis manje i bok. Racun imas u bilokojem slucaju i boli te pipa. Sto se cijene tice kolko vidim 48 eura je komad. https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/hr/auto-gume/dunlop-185-60-r14-blueresponse-82h-14860588 Ako je karticom 60 eura moras biti lud placati karticom. I kolko znam mall.hr ima istu cijenu za kes i kartice. e-kupi dize cijenu kad se placa karticom. Edited March 18, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 2 minutes ago, _DEX_ said: Pa zato bas se isplati placati kesom. Platis manje i bok. Racun imas u bilokojem slucaju i boli te pipa. I kolko znam mall.hr ima istu cijenu za kes i kartice. e-kupi dize cijenu kad se placa karticom. te kaj si linkao su stari dot, bili smo tamo... friske su 62 eur i dali bi popust na 60 eur za karticu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Onda mall.hr i vozi. Mislim da je tesko nac povoljnije od njih. Ja sam zadnjih par setova tamo kupio i zbilja nisam nigdje mogao jeftinije naci. I svi DOT-ovi su bili friski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 tak sam joj i mislio reci, nek to naruci dok je jos akcija, taman u kvartu moze preuzet i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Just now, riceburner said: tak sam joj i mislio reci, nek to naruci dok je jos akcija, taman u kvartu moze preuzet i gotovo Da, obavezno nek si sama ode po njih (pretpostavljam Zagrebacka, tamo i ja podizem) jer ove iz Overseasa nece tako brzo docekat ili ce nesto zajebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 skupili ih jučer, DOT 5218, šteta da nije nekaj xx19 cijena ista cash i kartice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Meni jucer dosle Rainsport3 s mall.hr doma, DOT 0919 - jos su tople. Od cijene, preko usluge, svaka preporuka. Jos sam trazio i povrat novaca za dostavu jer su kasnili jedan dan, i uplatili su mi trosak dostave (25 kn) ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now