Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pošto vidim da ima dosta ekipe koji su vrsni mehaničari imam par pitanja...

- Zanima me koliko i što bi se dobilo stavljanjem većeg Intercoolera na moj auto(2.0 gt tdi)?

- Kako i što bi se dalo sa auspuhom napraviti da ga malo "otvorim", a da nemam problema sa filterom čestica? Imam osječaj da bi auto imao bar 10% više snage bez tog govneta :lol: Znam da bi SuperSprint ili Milltek bio zakon, ali ne zanimaju alternative :)

:thumbsup:

Posted

ti vec u startu imas onaj ogromni intercooler :D tako da sumnjam da ces sa drugim nesto dobit :)

ispuh pitaj freak-a,posto je na svoga stavio komplet od millteka...kako se sjecam reko je da se puno bolje razvrtava :)

sad ne znam koliko ces dobit ako sredis ispuh samo od katalizaotra pa sve do kraja :)

Posted

hm, pricekaj malo da ovi u uk pocnu sa uklanjanjem dpf sa miltekom i poslije chipaju, jedan je narucen 26.03.... po meni, nista se ne isplati ni raditi ako ga neces micati, pogotovo ako ga poslije mislis chipati... maknes ga i vec si na 220ks :)

Posted

Milltek turbo-back, skineš to djubre dole i neka chipoteka (ispod stage 2 si papak LoL) i papas stock GTI za dorucak!

A čuje se tako dobro, da misliš da je auto sve dok nafta ne krene kroz spuh LoL

Posted
Milltek turbo-back, skineš to djubre dole i neka chipoteka (ispod stage 2 si papak LoL) i papas stock GTI za dorucak!

A čuje se tako dobro, da misliš da je auto sve dok nafta ne krene kroz spuh LoL

potpis na zvuk...preeeebrutalno se cuje :punk:

Posted

jeben je zvuk samo cijev od katalizatora do kraja, bez zadnjeg lonca, pitaj prx-a... mozda i ja to stavim, navodno nema problema na eko-testu, zacrnjenost ostaje ista...

Posted
Dok me ne opereš do paga nemaš pravo glasa :drink: :P

Pogledaj moje teme tamo, nema pitanja o IC (kojeg nemam) i ispuhu, već o antiroll kitu i slično..

Pripremamo se oboje za sezonu :naughty::cheer:

Posted

Neznam baš da će ti auto ić....siguran sam da će te bacit u safe mod i nebuš mogo nikam!

Mora ti neko isključit tih par sondi koje su na njemu inaće si u banani!

Napravi ispuh i neposredno poslje toga ga chipaj da nemaš problema ili možda ćak da ti taj koji ti chipa auto prije nego ideš stavljet ispuh preradi tvoj originalni softwer al da sonde makne!

Hic ajde baci par stručnih komentara!

Posted

filip3333: pogledaj link gore, custom-code garantira sa miltek-ovim bypassom i ostatkom ispuha snagu izmedju 220-240ks bez ikakvih problema....

Posted
Neznam baš da će ti auto ić....siguran sam da će te bacit u safe mod i nebuš mogo nikam!

Mora ti neko isključit tih par sondi koje su na njemu inaće si u banani!

Napravi ispuh i neposredno poslje toga ga chipaj da nemaš problema ili možda ćak da ti taj koji ti chipa auto prije nego ideš stavljet ispuh preradi tvoj originalni softwer al da sonde makne!

Hic ajde baci par stručnih komentara!

mislim da 2.0TDI ne baca u safe mod kao sto bi kod tvoga :)

Posted
Da ne otvaram novu temu. Di raditi ispuh a da nije Super Sprint ili Milltek.

ovisi sto zelis.... Sole kvalitetno i skupo, Lastovcic bez proracuna za tvoj auto, solidno i vise ne tako jeftino... Mile je dobar....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...