Jump to content

Servis za Chevrolet


Laki_zg

Recommended Posts

Trebao bi info odnosno preporuku za neki servis ili nekoga u fušu tko radi sa Chevroletima i da zna što radi. Na Zagrebačkoj (gdje je sada Brener) je bio jedan servis ali ne znam da li su zatvorili, premjestili ili što.

 

Radi se o Chevrolet Kalosu 1.4, cuka, ler na 1500 i takve gluposti. Ne stalno ali 80% vremena, nekad čak i radi ok. Mijenjani razno razni senzori, kablovi, pipanje u prazno, a sve bez rezultata tako da bi volio da auto pogleda netko tko neće nagađati nego riješiti problem. Hvala.

Link to comment
Share on other sites

Onda je auto bio kod krivih do sada jer je zamijenjeno gro toga, a nista nije pomoglo :) Kablovi, svijećice, senzor položaja ler gasa, lerlauf ventil... nakon kablova i svijećica je bio mir od cukanja jedno mjesec dana pa opet, nakon senzora položaja ler gasa isto jedno mjesec dana bilo sve ok pa opet krenuo turirati i tak... uz to, auto po gradu trosi kao moj A4 1.8t quattro :)

Link to comment
Share on other sites

To sam i ja odma mislio ali kako je prestao cukati nakon kablova i svijećica zaključak je bilo da je bobina ok. A i sve da se riješi problem cukanja opet auto radi na 1500 rpm. :) Mijenjati redom i ulagati u taj auto postaje besmisleno jer dolazi novi pa bi ga odveli negdje gdje bi se problem mogao riješiti "iz prve" i trajno i neka ide u prodaju. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...