bravo-ri Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Htio bi se prefarbati čeljusti i promjeniti one gumice u čeljustima pa me zanima di ima tih gumica za uzet jel ovdje kod mene u ttm-u ,veldenu i par drugih trgovina autodjelovima to nemaju... I drugo vezano za ovo farbanje,skinem čeljusti i dovoljno je sastrugat sve sa bušilicom sa onim željeznim nastavkom,tj željeznom četkom ili?i dali je bolja boja u spreju ili normalna klasična pa sa kistom to nanositi?:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Za fiat sam uzimao kod zastupnika. Ja sam svoje dao pjeskariti pa u spreju farba za kocnice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Netko je nedavno na forumu pjeskario i plastificirao felge za neke smijesne novce, a i spominjala se custom izrada gumica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 da se nadovezem... jer postoje neke "jače", izdržljivije gumice za klizače kliješta? neki tjuning? meni je to na mazdi problem... svako malo jedna zapeku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Htio bi se prefarbati čeljusti i promjeniti one gumice u čeljustima pa me zanima di ima tih gumica za uzet jel ovdje kod mene u ttm-u ,veldenu i par drugih trgovina autodjelovima to nemaju... Auto Krešo na Viškovu. I drugo vezano za ovo farbanje,skinem čeljusti i dovoljno je sastrugat sve sa bušilicom sa onim željeznim nastavkom,tj željeznom četkom ili?i dali je bolja boja u spreju ili normalna klasična pa sa kistom to nanositi?:huh: meni je na jednim kliještima boja u spreju izdržala toplinu. sad sređujem druga kliješta koja mislim ofarbati hammeriteom. u matici (također na viškovu) imaju nekakvu brončanu boju, navodno baš za kliješta. po specifikaciji drži do 400°C. Staru boju sam skidao bušilicom i žičanim četkama (100 % DIY varijanta). više o tome imaš ovdje: http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=10734.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now