killuminati Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 napravit ću ja kontra navoj pa bumo ga zvadili, evo baš sad radim nacrt za strojček.. buš videl to čudo tehnike.. samo trebamo još malo probušit šaraf, da dublje uđe taj navoj.. i di su klocne??
killuminati Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 mislio sam ići to sam napravit, ali ne da mi se tražit klocne okolo..
Tuco Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 issss..mater koje ideje ja ne vjerujem ...ahahahahahahha uzmi bušilicu i borer i zbuši to..kakvo nabijanje i filozofije...ahahahaha...ja ću krepat
killuminati Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 trebali smo zvat tucu inžinjera.. znao sam.. :lol:
Tuco Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a jbg...sad bar znaš da ima netko pametniji od tebe..
killuminati Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 (edited) uvijek dušice, ali to u ovoj priči nisi ti.. :lol: dok si ti pametovao ja napravio alat za izvadit šaraf.. Edited March 23, 2009 by killuminati
Tuco Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 uvijek dušice, ali to u ovoj priči nisi ti.. :lol: dok si ti pametovao ja napravio alat za izvadit šaraf.. jbt pa Tesla ti nije do koljena...
stipe Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 nisam sve citao, pa je mozda netko vec i napisao ovo... uglavnom, u petak sam ozracivao kocnice na skuteru i jedan vijak nikako nisam mogao odviti, proklizao mi sarafciger (ili kako vi to vec zovete)... uglavnom, probuza se malim stvrdlom (cca 2) dubine cca 3, 4mm, kupi se ona nareznica sa kontra navojem, koja je na pocetku uska i onda se siiri i siri, koja bas sluzi za takve stvati, lagano se zavija u tu rupu koju smo napravili sa svrdlom, i kako ide dublje i dublje, kako se siri, tako uhvati vijak i odvije ga. genijalna stvar, bio sam gotov u 5 minuta! ne znam jeste li skuzili
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now