Ruby Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 imam u caddy 2017 Discover pro 5C0035680D kako se može uključiti video in motion koji format podržava sa usb-a ili sd kartice? te gdi najbolje skinut spotove Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 nije pro. to je PQ media ne moze on vrtiti spotove Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Kad smo kod teme, je li postoje kakvi moduli koji se mogu spoijiti na MIB1 Discover Pro, a da koriste orginalni zaslon i omogucavaju Andorid auto. Ovaj post od Gevalta me zapravo zaintregirao, jer kazu da su na orginalni zaslon spojili modul. Pitao sam za svoj auto i kazu da imaju to. 2700kn. Ima netko link za takvo nesto online, jer ja nisam nasao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 za 400-500€ nabavis pro 2 jedinicu i ubacis i imas oem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 2 hours ago, niknejm said: Kad smo kod teme, je li postoje kakvi moduli koji se mogu spoijiti na MIB1 Discover Pro, a da koriste orginalni zaslon i omogucavaju Andorid auto. Ovaj post od Gevalta me zapravo zaintregirao, jer kazu da su na orginalni zaslon spojili modul. Pitao sam za svoj auto i kazu da imaju to. 2700kn. Ima netko link za takvo nesto online, jer ja nisam nasao. Daj pošalji mi na inbox sliku verzije sustava i hardware-a. Imam direktan kontakt s mqb coding. Ako ti podržava hardware, on ti napravi kompletan update, mapcar otključan i full link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Hvala, ali ne podrzava trenutni HW. Osim AA, bilo bi zanimljivo imati i neke opcije poput screen mirroringa. OEM uniti to sigurno ne mogu, ali ovi otkljucani zdelanci bi mozda i mogli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now